Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Geboorte » Na de bevalling » Kraambezoekboek-Pauline Oud

Kraambezoekboek-Pauline Oud

Wat geef je iemand nou die net bevallen is van haar eerste kindje? Een kraambezoekboek natuurlijk! Knuffels, bedrukte rompertjes, speelpakjes en heel veel kleertjes raken meteen op de achtergrond wanneer je een cadeau krijgt wat zo persoonlijk is als het Kraambezoek boek van Pauline Oud.

Vooral als newbie mama vond ik dit een onwijs leuk kado omdat het Kraambezoek boek je als het ware helpt om die allereerste en o zo belangrijke kraamdagen op een bijzondere manier vast te leggen.

Het Kraambezoek boek legt de voorgeschiedenis van jullie, de trotse ouders, vast. Je haarkleur, kleur van je ogen, lengte, je beroep, wat er door je heen ging toen je besefte dat er een baby op komst is. Tevens kun je de gebeurtenissen op die ene alles veranderende dag, de bevalling, opschrijven zodat jouw kind weet onder welke omstandigheden hij/ zij is geboren. Liedjes waar iedereen op dat moment naar luisterde, of spraakmakende nieuwsberichten in de wereld en leuke weetjes zoals wat kost een brood of een krant. En dan natuurlijk het kraambezoek. Wie kwam wanneer, welk kado brachten ze voor je kindje mee, wat wenst het kraambezoek jouw kind toe en waar kent het kraambezoek papa en mama eigenlijk val.

Kortom, het ” Kraambezoekboek ” is een echte musthave voor newbie ouders!

Tip
Je kan dit boek ook al heel goed tijdens de babyshower geven.

Meer artikelen uit dezelfde categorie: