Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Geboorte » Na de bevalling » Stichting Baby Hope

Stichting Baby Hope

Heb jij een geweldige kraamperiode gehad dankzij jouw kraam/ bevallingspakket die jou in de meeste gevallen geheel gratis wordt aangeboden door je zorgverzekeraar? Dan mag je je bevoorrecht voelen!

Vrouwen in ontwikkelingslanden die net als jou trots zijn op hun bundeltje geluk kunnen lang niet zo genieten van hun kraamperiode omdat het aan passend materiaal ontbreekt. Hierdoor zijn zij niet of nauwelijks in staat om hun baby te behoeden van infecties welke kunnen ontstaan wanneer de navel niet goed wordt verzorgd. Niets is erger dan jouw kind te zien met pijn en te weten dat jij als moeder niets kunt doen.

Maar denk ook hoe het moet zijn om niet in een ziekenhuis te bevallen maar gewoon ergens in een hutje op de grond in de stoffige aarde. Zonder de juiste materialen is de kans op babysterfte groot tijdens en ook na de geboorte.

Help moeders in ontwikkelingslanden hun pasgeboren baby en zichzelf goed te kunnen verzorgen om nog meer leed te voorkomen door jouw kraamspullen te doneren aan Stichting Baby Hope.


Help mee!

Als webwinkel ben je een bron van inspiratie voor een grote doelgroep waaronder aanstaande mama’s of kraambezoek. Bij iedere verzending aan je klant zou je dan bijvoorbeeld een flyer van Stichting Baby Hope kunnen toevoegen om ook  zo levens te redden.

Wil en kan je meer doen voor Stichting Baby Hope neem dan direct contact op.

Meer artikelen uit dezelfde categorie: