In 1 klik van autostoel naar kinderwagen! Ga naar Doona

Home » Ouders » Naar buiten » Doona autostoel en kinderwagen

Doona autostoel en kinderwagen

Autostoeltje en kinderwagen in één? Ja, het bestaat. We hebben namelijk de Doona autostoel gespot die uitklapt tot een kinderwagen! De Doona is een innovatief en ruimtebesparend ontwerp. Bij Jillxox vinden we de Doona nu al de Musthave van 2014 voor ouders!

Als ouder zijnde weet je hoe lastig het kan zijn wanneer je jouw kind in zijn autostoeltje plaatst om er vervolgens aan je arm mee rond te gaan wandelen. Ik zie de vele mama’s nu nog met hun maxicosi aan de arm. Gelukkig zijn er inmiddels al vele varianten op de markt waarbij je het autostoeltje op het onderstel van je kinderwagen kunt plaatsen. Kan je kindje dus lekker verder slapen terwijl jij hem ondertussen de winkel in rijdt. Handig toch? Jazeker, totdat je de Doona autostoel hebt gezien.

http://vimeo.com/97934748#t=6s

De Doona verandert in een simpele klik van 0+ autostoeltje  tot volledige kinderwagen. De Doona is in haar basis dus een autostoel met een geïntegreerd uitklapbaar onderstel. Omdat je met de Doona geen extra kinderwagen in je kofferbak hoeft te plaatsen bespaar je dus enorm veel ruimte. Dit fantastische sportieve ontwerp van Simple Parenting is verkrijgbaar in 7 kleuren die variëren van vrolijk tot stoer. De Doona autostoel is geschikt voor baby’s van 0 tot ongeveer 15 maanden. Uiteraard zijn er verschillende Doona accessoires verkrijgbaar zoals de zeer praktische Snap on storage opberger en All Day Bag tas. De Snap on storage en de All day bag tas klik je gewoon op je Doona met de speciale Doona connectors. Check snel zelf alle ins en outs van de Doona autostoel op Simple Parenting. De Doona autostoel zal naar verwachting vanaf 1 juli verkrijgbaar zijn. Instapmodellen zijn al verkrijgbaar vanaf 299 pond/ 375 euro.

doona autostoel kinderwagen kleuren jillxox blog

Bij Jillxox verwachten we altijd meer van baby- en kinderartikelen en zoals je ziet is er ook steeds meer. Jillxox – expect more!

 

Meer artikelen uit dezelfde categorie: