Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Ouders » Fashion & Lifestyle » Design stoelverhoger Baby Bud

Design stoelverhoger Baby Bud

Design stoelverhoger Baby Bud is een nieuw en innovatief draagbare stoelverhoger uit de Babyplay serie van Mamas & Papas. Features als in hoogte verstelbare antislip voetjes, afneembaar dienblad en de apart verkrijgbare Activity tray en Zuignap Rammelaar maken van de Baby Bud stoelverhoger een fantastische manier om jouw baby aan tafel te krijgen en te houden!

Gezien het trendy gamma van Mamas & Papas waarbij ze zowel handige als hippe producten ontwerpen voor ouders en hun kinderen is het natuurlijk geen wonder dat er steeds meer (newbie) ouders zijn die Mamas & Papas producten voor hun kleintje kopen. Vooral de ouders die op zoek zijn naar design zullen blij zijn met de komst van de Baby Bud. De Baby Bud stoelverhoger is geschikt voor kinderen vanaf het moment dat het kind zijn hoofd goed recht overeind kan houden (een maand of 3/ 4) tot ongeveer 3 jaar.

Baby Bud design stoelverhoger Jillxox

Functionele Stoelverhoger
De Baby Bud is de ideale draagbare stoelverhoger wanneer het gaat om design in combinatie met functionaliteit. Zo beschikt de Baby Bud over een afneembaar dienblad waarmee je je kind eenvoudig bij jou aan tafel laat schuiven. Is je kind ondanks de stoelverhoger nog niet groot genoeg om bij jou aan tafel te schuiven dan plaats je eenvoudig het afneembare dienblad op de Baby Bud zodat jouw kind zijn eigen tafeltje heeft. Maar de Baby Bud heeft nog een extraatje, namelijk dat je de pootjes (wielen) in hoogte kunt verstellen. De pootjes zijn verstelbaar in 4 hoogten van helemaal geen pootjes tot zichtbare wieltjes. Tevens hebben de ontwerpers van de Baby Bud rekening gehouden met een gladde ondergrond en heeft de Baby Bud daarom 2 anti slip pootjes. De uitneembare zachte inleg werkt als een verkleinkussen en geeft je baby net even wat meer hoogte en stabiliteit. Is je baby groot genoeg dan kan je de inleg eenvoudig verwijderen. Voor extra veiligheid is de Baby Bud stoelverhoger voorzien van twee veiligheidsgordels. Eén gordel om de Baby Bud te bevestigen en één driepuntsgordel om je baby goed te bevestigen. En omdat kinderen die leren eten nou eenmaal knoeien is de Baby Bud van een eenvoudig te reinigen materiaal gemaakt. Gewoon met een vochtige doek erover en klaar.

Entertainment Stoel
De Baby Bud design stoelverhoger is niet alleen de perfecte stoel om je kindje te introduceren met het eten van zijn maaltijd aan tafel, hem aan tafel te krijgen of te houden maar ook als entertainment! Veel ouders zullen het kunnen beamen. Hun kind kan gewoon niet stil blijven zitten aan tafel. Speciaal voor dit probleem heeft Mamas & Papas baby speelgoed ontwikkeld met zuignappen. Voor de Baby Bud is het mogelijk om een Activity Tray oftewel speelblad te kopen wat overigens ook gebruikt kan worden bij andere stoelverhogers of kinder eetstoelen met een dienblad. De twee grote zuignappen aan de onderzijde houden het speelblad op zijn plaats. De Activity Tray Mamas & Papas heeft maar liefst 9 functies die jouw kindje kan ontdekken. Naast de Activity Tray Mamas & Papas is er tevens een hippe Rammelaar met Zuignap verkrijgbaar.

Shop direct online!
Design stoelverhoger Baby Bud is enkel verkrijgbaar via de online boutique van Liefs Jill. Dus ga snel naar de webtique of klik op een afbeelding of link om meer over de Baby Bud te lezen of direct te shoppen.

Meer artikelen uit dezelfde categorie: