Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Ouders » Fashion & Lifestyle » IJsjes maken met Zoku quick pop duo ijsmachine

IJsjes maken met Zoku quick pop duo ijsmachine

Ijsjes maken doe je het snelst, zonder stroom en zonder geknoei in je ijskast met de Zoku Quick Pop Duo ijsmachine! In 7 tot 9 minuten maak je zelf de lekkerste klassieke ijsjes klaar in jouw favoriete smaak!

Hoe werkt de Zoku Quick Pop Duo ijsmachine
Plaats jouw Quick Pop ijsmachine voor 24 uur in de vriezer zodat deze klaar is op het moment dat jij zin hebt in ijsjes maken. Haal dan de Zoku quick pop duo ijsmachine uit de vriezer. Plaats de Zoku ijssticks in de voorgevormde ijsmallen en vul deze tot de aangegeven rand met de door jou gewenste vloeistof. Je laat de Zoku quick pop duo ijsmachine dus buiten de vriezer staan en wacht tot jouw ijsjes klaar zijn. Pak de Zoku Supertool en draai hem net zo lang totdat je ziet dat je ijsjes omhoog komt. Draai de Supertool eraf en plaats nu eventueel je druppelvanger erop. Nu kan je eenvoudig jouw Zoku ijsje uit de mal halen. IJsjes maken is snel, makkelijk en super fun om te doen wanneer je een Zoku quick pop duo ijsmachine hebt!

ijsjes maken met Zoku Duo ijsmachine Jillxox

Lactose, gluten, diabetes  = zelf ijsjes maken!
Ouders van kinderen met een lactose allergie,  gluten of met diabetes weten dat het lastig is om producten te vinden die aan het dieet van hun kind voldoen. Met de Zoku duo ijsmachine kan je eindelijk ijsjes maken die niet schadelijk zijn voor jouw kind!

Gezond snoepen  =  zelf ijsjes maken!
Wil je ijsjes maken die je met een gerust hart aan je kind geeft dan maak je jouw ijsjes natuurlijk zelf. Met de Zoku ijsmachine bepaal jij immers de ingrediënten van de ijsjes die je maakt. Verse meloen, aardbei, banaan, pompoen, yoghurt, vla, (chocolade)melk, ranja, je kan het zo gek niet bedenken!

IJs fun =  zelf ijsjes maken!
Natuurlijk kan je ook ijsjes maken met de gewone ijsmallen die je in de winkel shopt, maar met de gewone ijsmallen kan je niet zo eenvoudig creatieve ijsjes maken met gezichtjes, hartjes, vlaggen en nog veel meer. De Zoku Karakter set helpt jou bij de creatieve vormgeving van de Zoku ijsjes. Zet de Zoku ijsmachine iets schuiner neer voor laagjes met verschillende breedten. Zo wordt ijsjes maken nog veel leuker! Gebruik de Zoku ijsmachine ook voor feestjes. Hippe (non)alcoholische aardbei cocktailijsjes voor je vrijgezelle feest, blauwe of roze ijsjes voor je babyshower of maak onwijs gave ijsjes voor tijdens de feestdagen.

ijsjes maken met Zoku karakter set Jillxox

Geen geknoei = Zoku Druppelvanger!
De speciale bijgeleverde Zoku druppelvangers werken als een opvangbakje en zijn ideaal bij kleine kinderen. Kleine kinderen vinden ijs heerlijk maar zijn soms, vanwege de enorme warmte, niet snel genoeg met het oplikken van hun ijsje. Het gevolg is dat alles op hun hand druppelt. Met de Zoku druppelvangers vang je dit probleem dus handig op.

Met de Zoku Quick Pop Duo ijsmachine is het altijd tijd voor ijs!

Hip, hot & handig
De Zoku Duo ijsmachine is zeker een fun design ijsmachine. Lekker klein (nog iets kleiner dan een half brood) en wordt geleverd met 4 sticks met afneembare druppelvangers en Zoku Supertool. Het ijsjes maken vergt even wat oefening maar dat heb je zo onder de knie. Zelf vind ik de ijssticks wat klein aanvoelen en vind ik als volwassene de druppelvanger maar lastig. Voor kleine kinderhandjes is de druppelvanger juist wel prettig doordat het hen meer houvast geeft, het ijsje beter in balans houdt en daardoor minder snel valt. De winkeladviesprijs is 45euro. Dit lijkt wellicht duur voor het maken van een paar ijsjes, maar vergeet niet dat je met een gewone ijsmal dergelijke ijsjes nooit in 7-9 minuten kunt maken en je altijd uren moet wachten. Met de Duo ijsmachine kan je in 30 minuten al 6 hippe en gezonde ijsjes maken. Het gemak, design en met name de fun tijdens het ijsjes maken, maken de prijs meer dan goed.

Zoku Tips
Zorg voor een goede voorbereiding en zet alles klaar wat je nodig hebt. Zo kun je misschien nog net dat ene ijsje extra maken. Bewaar het piepschuim uit de doos als steun om je ijsmachine schuiner neer te zetten zodat je schuine laagjes kunt maken. Voor de zogenaamde gevulde ijsjes hoef je niet de Zoku tools aan te schaffen en kan je ook een rietje gebruiken. Shop dus enkel de Zoku accessoires die je wilt, niets hoeft, maar de speciale tools maken het wel makkelijker. Reinig de Zoku Duo ijsmachine snel en eenvoudig met een flessenborstel.

Meer artikelen uit dezelfde categorie: