Wagenspanners of Hangknuffels

Wagenspanners of Hangknuffels

wagenspanner liefsjill babyuitzetWagenspanner 
Een wagenspanner is eigenlijk een koord met speelgoed eraan dat je aan de duwstang/draagstang van je kinderwagen of autostoeltje (maxicosi) vastmaakt. Een wagenspanner heeft vaak leuke poppetjes/ figuurtjes in een bepaald thema.

De speeltjes maken geluid doordat ze van knispermateriaal zijn gemaakt of bijvoorbeeld een klein belletje of toeter in zich hebben. Wagenspanners hebben meestal contrasterende kleuren waarmee ze de aandacht van je (pasgeboren) baby trekken en hem uitdagen om naar het speeltje te grijpen. Wagenspanners zijn dan ook ideaal speelgoed voor je pasgeboren baby.

tablethouder voor kinderwagen of auto liefsjill jillxoxTablethouder of smartphone houder
Tegenwoordig zijn er ook al App’s voor jonge kinderen waaronder baby’s. Heb jezelf een smartphone of tablet en wil je jouw baby daar met een gerust hart op laten spelen, dan doe je er goed aan om een Tablethouder of Telefoonhouder aan te schaffen.

Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat jouw dure apparaat bekrast wordt en kan jouw kindje genieten van wat er op de tablet of telefoon te zien is.

hangknuffels liefsjill babyuitzet jillxoxHangknuffels
Vind je een wagenspanner te groot dan kan je ook voor de zogenaamde hangknuffels kiezen. Een hangknuffel is zoals het woord al zegt een knuffel die je door middel van een C-ring aan kinderwagen of autostoeltje (maxicosi) vastmaakt. De knuffels of poppen zijn van zacht materiaal en zijn voorzien van verschillende activiteiten, zoals een rammelaar, bijtring en dergelijke.

Meer artikelen uit dezelfde categorie:

Close Menu
×
×

Cart