Check alle features van deze geweldige kinderwagen! Ga naar Oilily

Home » Ouders » Fashion & Lifestyle » Oilily combi buggy

Oilily combi buggy

De Oilily combi buggy is het bewijs dat het kleurrijke Oilily is uitgegroeid tot een evenzo kleurrijk lifestylemerk.  Oilily staat bekend om haar oog voor detail en heeft zeker ook oog voor design. De stijlvolle Oilily combi buggy staat (eindelijk) op het punt om te worden gelanceerd en zal het straatbeeld van Nederland kleuren in de Oilily rood, geel en blauw!

“Je wordt er gewoon enthousiast van”
Altijd op zoek naar innovatieve producten voor (aanstaande) ouders spotte ik (wederom) de Oilily Buggy al enkele jaren terug op de beurs, maar nu lijkt het erop dat de combi buggy van Oilily eindelijk  zal worden gelanceerd. Zelf ken ik Oilily van van toen ik zelf nog een klein meisje was en zelfs als groot meisje vond ik Oilily onwijs leuk. De vrolijke kleuren en prints bezorgen je gewoon een warm gevoel alleen al door er naar te kijken. Diezelfde aantrekkingskracht zie ik dan ook meteen weer terug in de Oilily Buggy. Oilily geel, groen en blauw zijn de sprankelende en zeer krachtige kleuren waarmee Oilily haar eerste combi kinderwagen/ buggy op de markt brengt. Wat een statement!

Gemak pur sang!
Oilily zit al jaren in het vak en dat blijkt wanneer je het gemak ziet (check de video!) waarmee de Oilily combi buggy wordt uitgevouwen nadat je hem in 3 simpele stappen in elkaar hebt gezet. Alsof je een deken uitslaat in het park om er vervolgens op te gaan liggen voor de picknick. “Wauw”. Bovendien wordt de Oilily Buggy standaard verkocht met zitverkleiner, regenhoes en muskietennet!

oilily combi buggy accessoires jillxox

Verrassend
Niet dat ik Oilily op de voet heb gevolgd maar ik heb zo het vermoeden dat er wat nieuwe designers zijn aangetrokken. Het komt niet zo gek vaak voor dat ik door de modder rijd maar als ik dan door de modder moet rijden dan graag met de Oilily Buggy. “Hoe gaaf is het om een spoor achter te laten met de tekst Never grow up?” En wat vind je trouwens van het onderstel dat in dezelfde kleur is gespoten als de kinderwagen. Dat noem ik nou design! Daar waar de meeste kinderwagenfabrikanten kiezen voor aluminiumkleur, zwart of wit kiest Oilily ook voor het onderstel voor kleur. En dan het witte voorwiel…zou ik zo zelf kunnen hebben bedacht. Love it! Ben benieuwd hoeveel mama’s kleur durven te bekennen en kan niet wachten om dit prachtexemplaar rijdend te zien in Nederland.

Ready for launch
Net als ik enthousiast geworden en wil je meer weten over de Oilily Buggy en wil je deze prachtige wandelwagen kopen? Dan moet je nog even geduld hebben want hij is nog niet verkrijgbaar. Op de site van Oilily kan je je inschrijven zodat je op de hoogte wordt gehouden. Nu maar hopen dat hij nog voor de geboorte van je baby, of voor dat je peuter er niet meer in past, verkrijgbaar zal zijn!

Meer artikelen uit dezelfde categorie: