Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Ouders » Verzorging » Baby verzorging » Inbakeren in 4 stappen!

Inbakeren in 4 stappen!

Inbakeren, daar heb je vast al eens van gehoord en misschien weet je ook wat het is maar ziet het inbakeren er allemaal te ingewikkeld uit waardoor je het inbakeren nog niet hebt geprobeerd? Probeer dan eens jouw baby in te bakeren met de hydrofiele inbakerdoeken en de inbakermethode van Aden + Anais. Je zult zien dat inbakeren of het inwikkelen van jouw kindje zodat hij veilig kan slapen en zich geborgen voelt en jij dus weer meer nachtrust hebt, ook voor jou binnen handbereik ligt.

Met de Aden + Anais hydrofiele inbakerdoeken kan iedereen zijn kindje eenvoudig en stijlvol inbakeren in slechts 4 basic stappen!

inbakeren in 4 eenvoudige stappen met Aden + Anais

Stap 1:
Plaats de schouders van je baby op de rand van je inbakerdoek en leg de armen van je kind langs zijn lichaam.

Stap 2:
Neem de rechterkant van je multifunctionele doek en trek dit strak over de schouder en het lichaam van je baby tot ver de rechter arm.

Stap 3:
Til nu de rechterarm van je baby onder het doek vandaan en leg deze  op het inbakerdoek. Terwijl je dit doet, rol je jouw baby op zijn linkerzijde en vouw je het doek ook goed onderhem langs. Rol je baby weer terug op zijn rug.

Stap 4:
Neem nu de punt bij de voeten en stop dit onder de rand van je inbakerdoek, net onder het kinnetje. Doe hetzelfde (stap 2t/m 3)voor de andere helft van je inbakerdoek. Zo simpel is inbakeren met de hippe Aden + Anais hydrofiele inbakerdoeken!

Bekijk anders het demonstratiefilmpje via het Youtube kanaal van Jill’s webtique.

Aden + Anais inbakerdoeken kopen
De hippe en superzachte Aden + Anais hydrofiele inbakerdoeken zijn verkrijgbaar in de online boutique van Liefs Jill: Jill’s webtique. In Jill’s webtique vind je niet alleen de gewone hydrofiele inbakerdoeken maar ook de ecovriendelijke Bamboo inbakerdoeken.

Deze hippe inbakerdoeken zijn niet alleen leuk en handig om jouw kindje mee in te bakeren, je kan de doeken ook goed gebruiken als hydrofiele handdoek voor je baby’s zachte huidje (handdoeken zijn vaak te ruw) of als coverdoekje tijdens het borstvoeden.

Aden + Anais inbakerdoekenAden + Anais inbakerdoekenAden + Anais hydrofiele inbaker doeken

 

Meer artikelen uit dezelfde categorie: