Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Ouders » Voeding » Flesvoeding » Zelfverwarmende fles Iiamo Go

Zelfverwarmende fles Iiamo Go

Zelfverwarmende fles Iiamo Go
Met de Zelfverwarmende Iiamo Go babyfles heb je altijd warme melk bij de hand. Waar je ook bent! Zoeken naar een stopcontact hoeft dus niet meer.

Met de Zelfverwarmende Iiamo Go babyfles heb je altijd warme melk bij de hand. Waar je ook bent! Op zoek naar een stopcontact om het flesje van je baby warm te maken?

Als jij tot de groep ouders behoort die gruwelijk baalt van het steeds moeten zoeken naar een stopcontact of moet wachten totdat de bediening je heeft opgemerkt zodat je eindelijk de fles van je baby kan opwarmen, dan is deze zelfverwarmende fles van Iiamo de zuigfles voor jou!

Iiamo Go geeft je flexibiliteit
De Iiamo Go is uniek in zijn soort en echt een uitkomst zodat je als ouder zijnde niet aan huis gekluisterd zit omdat je het teveel gedoe vindt om er op uit te trekken met  je baby. Dankzij de Iiamo Go maak  je eenvoudig het flesje van je baby klaar met een simpele schudbeweging. Hierdoor kan je met een gerust hart naar pretparken, kinderboerderijen en zwemparadijzen. Of wat denk je van een heerlijk zomerse picknick. Ook voor je afspraken bij het consultatiebureau of tijdens de file kan je gewoon jouw baby van warme melk voorzien. Fantastisch toch?!

Schudden maar
De zelfopwarmbare flessen van Iiamo verwarmen de melk, door middel van een verwarmingscapsule, in ongeveer 4 minuten tot een aangename 37 graden gewoon door de fles zachtjes heen en weer te schudden. Er komt dus geen stroom aan te pas.

Hoe vaak gebruiken
Om het gebruik van de zelfverwarmende flessen gemakkelijk te houden zijn de flessen voorzien van wegwerpcapsules. Zo hoef  je niet steeds allerlei producten weer op te laden, te koken of wat dan ook maar maak  je zonder rompslomp direct je flesje klaar! Dat is dus de Iiamo Go. Inpakken en wegwezen.

De Iiamo Go flessen geven  jou als ouder zoveel gemak en zekerheid en flexibiliteit dat je de Iiamo Go het liefst iedere dag wil gebruiken!

Hip, hot en handig
De zelfverwarmende Iiamo Go babyflessen zijn zo hip, hot en handig dat we ze ook in het assortiment van onze online boutique Jill’s Webtique hebben opgenomen. De flessen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor er ook vast een fles voor jou bij zit!

Shop deze fles voor jezelf of om cadeau te doen en klik hier om direct naar de shop te gaan.

Psst: binnenkort is de Iiamo More voor de Iiamo Go beschikbaar. De Iamo More is een losse set als aanvulling op de bestaande zelfverwarmende Iiamo Go flessen. Zo kan je ook zonder verwarmingselement de Iiamo Go flessen gebruiken! Ook de Iiamo Drink komt eraan!

Meer artikelen uit dezelfde categorie: