Babyvoeding is zo klaar met de juiste keukenhulpjes Shop direct online!

Home » Ouders » Voeding » De eerste hapjes » Babyvoeding keukenhulpjes

Babyvoeding keukenhulpjes

Een flessenwarmer, baby keukenmachine en sterilisator zijn de ideale hulpjes voor de bereiding van babyvoeding. Suavinex heeft speciaal voor jou Link voedingssystemen een mooie lijn ontwikkeld die helpt bij het reinigen, opwarmen, bereiden, opbergen en transporteren van jouw baby’s voeding. Hieronder leggen we je uit waarvoor je een flessenwarmer, sterilisator of baby keukenmachine gebruikt zodat je zelf kan bepalen of je iets nu, later of misschien zelfs helemaal niet nodig hebt.

Flessenwarmer
De flessenwarmer is wellicht het meest bekende babyartikel en warmt, zoals de naam al doet vermoeden, een babyfles op. Zo heb je binnen enkele minuten een flesvoeding bereidt. Er zijn flessenwarmers voor thuis en voor onderweg, zoals in de auto. Ook wanneer je borstvoeding geeft is een flessenwarmer handig. Er zijn immers moeders die de melk afkolven en voor later bewaren in de koelkast. Borstvoedingsmelk kan je dan ook gewoon opwarmen in een babyfles in de flessenwarmer. De flessenwarmer van Suavinex uit de Link collectie, kan je heel eenvoudig opvouwen zodat je een compact doosje hebt voor in je luiertas of een klein doosje voor in de kast. Je gebruikt de Link flessenwarmer voor het opwarmen van zowel babyflesjes als potjes voeding. Voor in de auto maak je gebruik van de meegeleverde aansluiting voor op je sigarettenaansteker.

Bekijk de opvouwbare flessenwarmer.

Sterilisator
Een sterilisator helpt je om op eenvoudige wijze babyflessen, flesspenen en fopspenen te reinigen. Er zijn sterilisators voor de magnetron, elektrische en zelfs sterilisators die werken met koud water en op te lossen tabletten. Het is maar net wat je handig vindt, hoeveel haast je hebt en waar je ruimte voor hebt. Allen hebben een soort van bak waar je de babyartikelen in plaatst. De koud water sterilisator met oplosbare tabletten doet er al gauw 30 minuten over om te steriliseren. De magnetron sterilisator heeft ruim 4 minuten nodig en de elektrisch Link reinigt in ongeveer 15 minuten 6 babyflessen met een inhoud van 270ml en schakelt zich automatisch uit zodat je niet bang hoeft te zijn dat je artikelen te lang verwarmt.

Baby keukenmachine
Zou je graag zelf jouw baby’s eerste hapjes willen maken? Dan is een baby keukenmachine ideaal. De meeste baby keukenmachines helpen je om het eten van je baby te pureren. De Baby Keukenmachine uit de Link collectie van Suavinex vindt dit echter niet genoeg. Baby keukenmachine Link pureert, verwarmt, kookt, ontdooit en verpakt babyvoeding zelfs vacuüm. En als bonus doet deze baby keukenmachine ook nog eens steriliseren. Baby keukenmachine Link zorgt ervoor dat jouw baby’s eten hygiënisch kan worden bereid en zo vers mogelijk wordt opgeborgen.

Bekijk de Baby keukenmachine.

Meer artikelen uit dezelfde categorie: