Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Ouders » Fashion & Lifestyle » Kinderkamer trend Mash up

Kinderkamer trend Mash up

silly u kinderkamer trend mash up zoopreme roze via Jillswebtique.nlBen je bezig met de inrichting van de babykamer of kinderkamer? Laat je dan vooral inspireren door de nieuwe kinderkamer trend Mash up! Deze coole kinderkamer trend voor 2014 heb ik onlangs gespot tijdens een bezoek aan de Kind + Jugend beurs toen ik het hippe lifestylemerk Silly U ontdekte.

De gedachte bij de Mash up trend is eigenlijk,”Be silly and disorganize in a laid back manner”.  Doe eens gek en durf het ongebruikelijke voor het gebruikelijke te gebruiken. Gebruik een boekenrekje voor het opbergen van je luiers, een opbergdoos als tissuebox en een diepe kom als handig bakje voor haarelastiekjes en haarclipjes of gewoon voor vetkrijt.

De nieuwe Mash up trend mixt trendkleuren en materialen met elkaar en geeft kinderkamerartikelen hele nieuwe toepassingen. Hieronder een aantal Mash Up’s ter inspiratie voor jouw eigen babykamer of kinderkamer.

Coole grafische babykamer met contrasten van zwart-wit en trendkleuren
Breng enkele grafische zwart-wit elementen aan uit de Zoopreme collectie van Silly U en een gewone witte kinderkamer krijgt meteen wat meer kleur zonder dat het je te bont wordt. Gebruik een tafel of bureau als commode voor je baby. Leg er een aankleedkussen op met daarboven (ipv boven zijn bedje) een muziekmobiel zodat je kindje lekker rustig is tijdens het verschonen. Hang verschillende boekenrekjes aan de muur en vul het met baby verzorgingsproducten zodat je alles bij de hand hebt.

silly u kinderkamer trend mash up forest blauw Jillxox

Magische kinderkamer met boselementen en aardetinten
Tover de babykamer van je peuter of kleuter om tot een magische kamer in het bos met de Forest collectie van Silly U. Decoreer een muur met een muursticker van uiltjes en vogeltjes of meetlat met bosdieren. Plaats opbergdozen in de kinderkamer om speelgoed in op te bergen en gebruik kinderkoffertjes voor het opbergen van alle kleine dingen die je als ouder van je kind wilt bewaren. Zoals de eerste babylok, de eerste schoentjes, de eerste tandjes, echo foto’s en meer.Plaats een kinderbeker op zijn tafeltje voor al zijn potloden en hang een schommel in zijn kamer voor ontspanning en speelplezier.

Shop the Look
De Zoopreme en Forest collectie zullen binnenkort verkrijgbaar zijn via jillswebtique.nl. Binnen deze series zijn kinderborden, kinderbestek, hanglampen, kinderbekers, muziek mobiel, knuffeldoekjes, bijtringen, rammelaars, knuffels, wagenspanners en nog veel meer te shoppen zodat je de complete look van Silly U kunt krijgen voor jouw babykamer of kinderkamer. Veel kinderkamer accessoires en andere lifestyle producten dus!

Kijk voor meer inspiratiebeelden en nieuws over dit merk op de facebookpagina van I love Silly U of volg ons via twitter.

De Forest collectie van Silly U wordt medio/eind oktober verwacht. De Zoopreme collectie laat nog iets langer op zich wachten en zal vanaf november verkrijgbaar zijn in Nederland.

 

Meer artikelen uit dezelfde categorie: