Kinderservies Happy Dots nu verkrijgbaar bij Jillxox! Ga direct naar de webtique!

Home » Ouders » Kinderservies Done by Deer Happy Dots

Kinderservies Done by Deer Happy Dots

Happy Dots is de naam van de nieuwste collectie kinderservies van Done by Deer en naast Happy worden we er ook erg hebberig van. kinderservies done by deer happy dots blog jillxox liefsjill
Het Happy Dots kinderservies wordt in oktober van dit jaar verwacht. In dit blog brengen we je alvast op de hoogte van de Happy Dots collectie zodat je alvast eea op jouw verlanglijstje kunt zetten, want voor dat je het weet staan de feestdagen als Sinterklaas en Kerst al weer voor de deur. Zou zonde zijn als je deze collectie misloopt voor je sint – en kerstinkopen.

Stylish & Veilig Kinderservies
Done by Deer staat bekend om de vrolijke diertjes in hun melamine kinderservies dat er op wacht om door jouw kleintje te worden ontdekt. Naast het voor de hand liggende, stijlvol ontwerp dat zelfs volwassenen aanspreekt, is het melamine kinderservies van Done by Deer vrij van ftalaten, formaldehyde en bpa. Hiermee voldoet het aan de Europese ‘Food Grade’normen. Food Grade houdt eigenlijk in dat het veilig is om eten of drinken in dit artikel te serveren. Met het kinderservies van Done by Deer kan je als ouder dubbel je hart ophalen: één keer voor stijl en één keer voor veiligheid.

kinderservies done by deer happy dots 2 blog jillxox liefsjillPastel & Dots = Happy kinderservies
Felle kleuren vinden kinderen maar al te prachtig en voor hen geldt dan ook vaak hoe gekker hoe beter. Het liefst willen ze dan ook nog iets met piraten, prinsessen of iets uit een tekenfilm zoals Frozen of Minions. Hartstikke leuk voor de kids maar niet voor jouw stijlvol ingerichte keuken. Done by Deer is er dus vooral voor degenen die niet zo van de felle kleurtjes zijn. De nieuwe Happy Dots collectie zal jou dan ook zeker aanspreken als dagelijks kinderservies voor jouw kleintje. Zachte pastels, veel wit en dots en de karakteristieke diertjes sieren de diverse borden, kommen, drinkbekers en kinderbestek. In de Happy Dots collectie kunnen kinderen kennis maken met olifantje Elphee, het jongste dierentelg van de Done by Deer familie.

babynestje cozy nest voedingskussen aankleedkussen done by deer jillxoxHappy Lifestyle
Done by Deer stopt niet bij kinderservies maar heeft ook stijlvolle lifestyle artikelen. Met de Happy Dots collectie introduceren ze hun eerste voedingskussen en babynestje, het “Cozy Nest”. Ook hier is weer gekozen voor grijs als warme en stijlvolle basis.


“Done by Deer is Deens design met een opvallend grafische noot. Moderne lifestyle producten voor baby’s en peuters met een duidelijke verwijzing naar de Scandinavische stijl van het leven. De filosofie is eenvoudig. Wij combineren innovatief design, veiligheid en lef in het gebruik van kleuren. Dit maakt elk item uitstekend!”

Meer artikelen uit dezelfde categorie: