Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Ouders » Naar buiten » Lodger draagzak Shelter 2.0 Free

Lodger draagzak Shelter 2.0 Free

Babydragers zijn meestal wel hip aangezien het toch iets is wat je in het zicht draagt en waarvan je het als ouder belangrijk vindt dat het uiterlijk van de babydrager bij jouw stijl past. De functionaliteiten van een babydrager zijn dus belangrijk voor je om een keuze te kunnen maken tussen al die babydragers. Van Lodger hebben we de vernieuwde babydrager 2.0 Free in Mesh Platinum getest.

Hip sportief uiterlijk
Bij het uitpakken valt me op dat de 2.0 Free niet in een standaard stofje is uitgevoerd, maar van een zacht en glad materiaal dat aan de stof van een trainingspak doet denken. Dit geeft de 2.0 Free in combinatie met de mesh (een soort gaatjes stof) een lekker sportief uiterlijk. De sterk afwijkende kleur rood (of blauw of geel afhankelijk welke variant je hebt) geeft deze babydrager een hippe twist.

Bekijk het demofilmpje

Verbeterde Draagcomfort
Draagcomfort is zowel voor de drager als voor de baby belangrijk. Als drager wil je natuurlijk geen striemen op je schouders van het dragen of nek- en schouderklachten ontwikkelen. De Shelter is eigenlijk een combi van draagdoek en draagzak. Je kan je kindje namelijk al liggend bij je dragen, iets dat in een draagzak onmogelijk is. Opvallend voor een draagzak is dat de Shelter voorzien is van een buikband die je om het middel van je baby doet. Hierdoor ligt een pasgeboren baby vele malen beter en schuift je baby niet te ver weg naar onderen. Daarbij kan je door de verstelbare band je kindje eenvoudig op de juiste hoogte dragen.

Veilig onderweg
Een draagzak of draagdoek is niet alleen bedoeld voor buiten en kan gemakkelijk ook binnenshuis worden gedragen, maar wanneer je er op uit trekt dan is de Shelter gemakkelijk te gebruiken in combinatie met een autostoeltje. De speciale autogordelopeningen zorgen ervoor dat je jouw kindje eenvoudig in en uit zijn autostoeltje haalt terwijl hij in zijn Shelter zit. Bang dat je kindje met winterse temperaturen last krijgt van zijn oortjes, dat hoeft niet. De Shelter is namelijk voorzien van een soort capuchon die je iets kunt aantrekken. Bovendien is de Shelter van een goed ventilerende stof gemaakt waardoor je kindjes hoofd nooit te warm wordt.

Voldoet aan de EN veiligheidsnorm!
Sommige ouders vinden een draagzak maar eng omdat hun baby zo goed opgeborgen zit. Mocht dit ook jouw denkbeeld zijn, vergeet dan niet dat een baby zich juist heel erg thuis voelt in een dergelijke liggende houding. Vooral voor pasgeborenen voelt de Shelter net zo geborgen als toen ze nog in mama’s buik zaten. Bovendien voldoet de Shelter van Lodger aan de veiligheidsnorm (EN13209-2:2005) voor babydraagzakken en is TUV gekeurd.

Shop de Shelter!
De Shelter is geschikt voor baby’s van 0-18 maanden. Afhankelijk van gewicht/ lengte past je baby langer of korter in deze draagzak. Check alle kleur – en materiaalvarianten en bestel jouw Shelter online via Lodger!

Meer artikelen uit dezelfde categorie: