Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Ouders » Fashion & Lifestyle » Lollacup drinkbeker

Lollacup drinkbeker

Leren drinken uit een beker moet leuk zijn voor kinderen en ouders vinden het niet heel onbelangrijk om een stylishe drinkbeker voor hun spruit te hebben. De uit Amerika afkomstige Lollacup drinkbeker volstaat voor allebei!

Fun en innovatief bekertje
De Lollacup drinkbeker is een innovatief, functioneel bekertje dat met zijn ‘kip’uiterlijk voor het nodige fun gehalte zorgt voor je kind. Het flexibele rietje van de Lollacup beker volgt de vloeistof in de beker overal. Dit maakt de beker zeer geschikt voor de tussenstap van babyfles naar drinkbeker. Kinderen die uit een fles drinken houden de fles omhoog zodat er vloeistof uitkomt. Ditzelfde doen ze ook wanneer ze uit een tuitbeker of ander type drinkbeker met rietje drinken met als gevolg dat er niets uit de drinkbeker komt terwijl er toch zeker wel wat in zit. De Lollacup maakt drinken een stuk makkelijker voor jouw kleintje.

lollacup drinkbeker groen jillxox


Kip-design
Deze stylishe drinkbeker in de vorm van een kip is verkrijgbaar in verschillende vrolijke felle kleuren: bold red, good green, happy orange, brave blue, posh pink en chic black. Er zit vast een favoriete kleur bij voor jouw kleintje!

Schoonmaken gaat ook heel eenvoudig met de meegeleverde  reinigingsborstel. Extra rietjes zijn los verkrijgbaar. Zo heb je altijd een schoon rietje voor je kind terwijl je de ander reinigt.

lollacup drinkbeker verpakking jillxox

Kopen?!
Jammer genoeg is deze stijlvolle, moderne beker in ditto verpakking nog niet verkrijgbaar in Nederland maar zo weet je wel dat er stijlvollere en slimmere drinkbekers zijn dan dat je wellicht tot nu toe hebt gezien.

Wij houden de Lollacup in elk geval in de gaten en hopen dat deze geweldige drinkbeker ook op de Nederlandse markt zal verschijnen.

 

Meer artikelen uit dezelfde categorie: