DESIGN kinderstoel Ovo by Micuna Bekijk & Bestel

Home » Ouders » Fashion & Lifestyle » Ovo design kinderstoel by Micuna

Ovo design kinderstoel by Micuna

Design kinderstoel Ovo by Micuna is een fraai exemplaar voor in jouw huis en later in de kamer van je kind. Geschikt vanaf 6 maanden tot 6 jaar! Als je van design houdt dan is de Ovo kinderstoel jouw stoel.

De Ovo kinderstoel is ontworpen in opdracht van het spaanse Micuna door de ontwerpers van CuldeSac. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de vraag naar een tijdloos model kinderstoel. Een kinderstoel die toegankelijk is voor een breder publiek en met het kind meegroeit zonder daar bij in te boeten op design, functionaliteit en kwaliteit. En zo ontstond de Ovo design kinderstoel.

Zit in stijl: hoog of laag
Robuust uiterlijk, mooie rondingen, design en eenvoudig zijn kenmerken die deze stijlvolle kinderstoel karakteriseren. De stoere kuipstoel (wit of zwart),  het verwijderbare ronde cirkelvormige dienblad en de houten elementen geven dit kinderstoeltje een onmiskenbaar gevoel van stijl, kwaliteit en design mee. De houten poten zijn voorzien van afneembare witte houten verlengstukken. Zo transformeer je deze hoge Ovo design kinderstoel in een lage kinderstoel. Verwijder tevens het dienblad en de houten rand en de functionaliteit van de Ovo kinderstoel verandert van hoge eetstoel naar een prettige kuipstoel die je onder de eettafel kunt schuiven of in de kinderkamer kunt plaatsen als zitstoeltje voor onder het bureau. De Ovo design kinderstoel staat hip als opbergmeubel.

Kenmerken Ovo design kinderstoel
De Ovo by Micuna kinderstoel is in hoogte verstelbaar en geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden (of ouder die goed zelfstandig kunnen zitten) en is te gebruiken tot een jaar of zes. Afhankelijk van de lengte van je kindje, kan je de Ovo stoel langer of korter dan de aangegeven duur gebruiken. Maar dat is logisch en geldt voor iedere stoel. Verwijder het witte gedeelte onder de poten en je hebt een lage stoel. Het cirkelvormige dienblad is te verwijderen evenals de extra rand die om de stoel zit om te voorkomen dat je kindje eruit valt. De rand om het dienblad zorgt ervoor dat niet alle vloeistoffen direct op de grond vallen wanneer je kindje zijn drinken omstoot. Ook de veiligheidsriem van de stoel is te verwijderen.

design-kinderstoel-ovo-micuna-jillxox

Elegante finishing touch
Apart verkrijgbaar zijn de mooie stoelkussentjes voor in de Ovo by Micuna design kinderstoel. De kussentjes zorgen voor net even wat meer elegantie en comfort voor je kindje. De stoelkussentjes zijn te koop in 5 verschillende kleuren: wit, zachtroze, hard blauw, fel rood, en beige/ goud. Met de kussentjes kan je de Ovo de finishing touch geven die nodig is om de stoel perfect aan te laten sluiten bij jouw interieur.

Speciaal voor jou handgemaakt
Alleen een handgemaakte stoel heeft zoveel stijl en kwaliteit. Houd daarom rekening met een wachttijd wanneer de stoel een keer niet op voorraad is. De Ovo kinderstoel is een zeer gewilde kinderstoel, dus mocht je hem voor een bepaalde deadline nodig hebben informeer dan op tijd naar de beschikbaarheid en eventuele levertijd.

De Ovo by Micuna kinderstoel is een echte eyecatcher, waar je hem ook neerzet! Wil je deze eyecatcher voor jouw (klein)kind?  Shop hem dan eenvoudig via Jillxox.

Meer artikelen uit dezelfde categorie: