Ga naar de webtique

Home » Ouders » Fashion & Lifestyle » Kinderstoel Poppy is betaalbaar design

Kinderstoel Poppy is betaalbaar design

poppy kinderstoel eenvoudig schoon maken jillxox

Design kinderstoelen zijn er in verschillende maten, stijlen en kleuren en ze kunnen allemaal iets bijzonders, maar de Poppy kinderstoel van Phil & Teds is de onbetwiste winnaar. In een ‘Pop’ verander je de hoge kinderstoel van je 6 maanden oude baby in een lage kinderstoel voor je peuter of kleuter. ‘Pop’ om het dienblad erop te plaatsen of juist te verwijderen en nog een ‘Pop’ om de Poppy in te klappen en op te bergen.

Lees het artikel en shop deze design stoel ook voor jouw kleintje!

 

Alle ruimte
Waar de meeste kinderstoelen kleine dienbladen hebben, is de Poppy voorzien van een lekker groot dienblad zodat jouw kleintje niet zo voorzichtig hoeft te zijn. De kans tot omstoten (knoeien!) wordt hierdoor een stuk kleiner en dat vinden we als ouders wel zo fijn! Bovendien heeft het dienblad een licht opstaande rand, dus mocht er iets knoeien dan zit je kleintje niet meteen onder.

Duurzame kinderstoelComfortabel & Super clean
Phil & Teds hebben de Poppy voorzien van een makkelijk te reinigen materiaal dat ook nog eens UV-bestendig, hypo allergeen, niet giftig en waterdicht is. Daarbij zijn er geen zomen of randen waar voedselresten tussen kunnen gaan zitten. Bacteriën maken dus vrijwel geen kans bij de Poppy. Naast super clean is de Poppy ook nog eens een lekker comfortabele kinderstoel dankzij de speciale aerocore zitting. De aerocore zitting zorgt voor extra veerkracht waardoor jouw kleintje op zijn gemak zal genieten van zijn maaltijd. Geen wiebelende kontjes dus in deze stoel. De 5-puntsgordel houdt jouw kleintje stevig in zijn Poppy.

kinderstoel poppy veilig aan tafel jillxoxDe Poppy Kinderstoel heeft een mooie prijs-kwaliteitverhouding (lees: betaalbaar) en is het geld zeker waard. Je kan de hoge kinderstoel immers veranderen in een lage kinderstoel. Je kind kan vanaf ongeveer 6 maanden tot ruim 5 jaar van de Poppy gebruik maken. Met een verkoop richtprijs van €99,- is de Poppy kinderstoel een schitterende design kinderstoel die ook nog eens redelijk geprijsd is.

poppy kinderstoel blauw lime groen jillxoxPoppy Colours
De friszoete kleuren zijn een lust voor het oog en halen elk (kinderkamer)interieur op. Kinderstoel Poppy is verkrijgbaar in Cranberry (rozerood), Limoen (lime groen) en Bubblegum blauw (hemelsblauw).

Shop My Poppy!
Ben je net als ik enorm hebberig geworden en wil je deze fraaie design kinderstoel voor jouw kind shoppen, ga dan direct naar de webtique van Jillxox en shop een “Mijn” Poppy kinderstoel in jouw favoriete kleur.  Jillxox – expect more!

Specificaties
Hoogte: 98,4 cm | Afstand tussen poten hoge kinderstoel: 66 x 76 cm | Afstand tussen poten ‘Mijn stoel’: 37 x 45 cm | Zitje BxDxH  27,9 x 33 x 38,1 cm | Gewicht maximaal: 20kg | Draaggewicht 4kg | Hoge kinderstoel 6 maanden tot ongeveer 3 jaar | Lage kinderstoel 3 tot 5 jaar afhankelijk van lengte/ gewicht van het kind | 5-punts gordel | Extra groot dienblad

Meer artikelen uit dezelfde categorie: