Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Geboorte » Na de bevalling » Kleine Kanjer! Babyboek voor Prematuren

Kleine Kanjer! Babyboek voor Prematuren

Prematuren – te vroeg geboren baby’s – brengen hun eerste weken en vaak zelfs maanden in het ziekenhuis door en moeten allerlei onderzoeken en behandelingen ondergaan. Als ouder zit je in een achtbaan van emoties: het ene moment gaat het goed met jouw te vroeg geboren baby en opeens slaat alles om. 

Babyboek voor prematurenVoor de verwerking is het goed om alles wat er gebeurt op te schrijven en net zoals iedere kersverse ouder wil je alles graag noteren in een mooi babyboek. Maar als ouder van een te vroeg geboren baby voldoet eigenlijk niet één regulier babyboek aan jouw wensen.

Er is gewoonweg geen plaats om alles wat je hebt meegemaakt te noteren.

Bovendien zijn de vragen vaak niet van toepassing op prematuren en aan de standaard mijlpalen zoals wanneer een kindje gaat kruipen, lopen en wanneer het zijn eerste hapje eet voldoet jouw kindje niet.

Het eerste babyboek speciaal voor te vroeg geboren baby’s
Voor Hanneke de Wit, grafisch ontwerper en moeder van twee prematuur geboren zoontjes, was dit reden om een speciaal babyboek voor prematuren te ontwikkelen. Van week tot week, en later van maand tot maand, kan hierin worden bijgehouden welke mijlpalen jullie kindje heeft bereikt (zoals de uitgerekende datum en de dag waarop je kindje eindelijk mee naar huis mag), welke onderzoeken er zijn gedaan en er is volop ruimte voor foto’s en andere herinneringen.

“Kleine Kanjer! Babyboek voor Prematuren” loopt van zwangerschapsweek 24 tot de eerste (gecorrigeerde) verjaardag van je kindje en heeft daarmee ruim twee keer zo veel pagina’s als een regulier babyboek. Door dit boek in te vullen en vol te plakken met foto’s en andere dingen die je wilt bewaren, creëer je een mooi document van een turbulente en intense periode in je leven en dat van je kindje.

Babyboek voor prematuren - Kleine Kanjer!Bestellen
Kleine Kanjer! Babyboek voor Prematuren is te bestellen op babyboekvoorprematuren.nl  en via de meeste online boekwinkels. Bezoekers van Liefsjill.nl krijgen via de code LIEFSJILL (hoofdletter gevoelig) 20% korting op hun aankoop op babyboekvoorprematuren.nl (geldig t/m 31 december 2013).

Hardcover, 88 pagina’s/ ISBN: 9789081995504 /Prijs: €34,95

Meer artikelen uit dezelfde categorie: