Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Zwanger worden » Snel zwanger worden » Alleenstaand met kinderwens » BAM – 4 rookvrije dagen en 12 eitjes verder

BAM – 4 rookvrije dagen en 12 eitjes verder

10 augustus 2009: 4 rookvrije dagen en 12 eitjes verder
Een week later. Vorige week schaamde ik me zo voor mijn junkie-gedrag!! Ik kan toch wel stoppen met roken?! Ik was zo boos op mezelf dat ik het boek van Allan Carr heb besteld (voor mij dé manier om tussen je oren af te kicken) en een lasertherapie heb geboekt (hopelijk dé manier om lichamelijk af te kicken?). Geen hulpmiddel wordt meer geschuwd, ik ga hoe dan ook stoppen met roken! Al was het alleen maar omdat ik er inmiddels 200 euro aan heb uitgegeven…  

Stoere praat, maar ondertussen vind ik het moeilijk om in deze spannende tijd te stoppen met roken. Niet heel vreemd natuurlijk. Advies 1 uit het boek is: Stop niet in een periode die u als stressvol ervaart……Duh! Maar goed, de afkickverschijnselen zijn ietsje minder door de laser, dus het gaat goed nu.

Ondertussen heb ik alweer twee echo’s gehad, is de medicatie aangepast en heb ik gezien dat er 12 eitjes zijn. De eitjes worden as. vrijdag 13 augustus ‘aangeprikt’. Ik hoor dan zaterdag telefonisch hoeveel eitjes bruikbaar zijn en/of er na de eiceldonatie nog eitjes over zijn voor mezelf. Dan hoor ik ook mijn eventuele eitjes bevrucht worden en wanneer die wordt teruggeplaatst. Maar eerst ga ik morgen nog maar eens heerlijk een dagje relaxen en bijslapen in de sauna. En woensdag lekker hardlopen en daarna naar A’dam. Donderdag met mijn zussen en nichtjes op pad. En dan zien we vrijdag wel!

Meer artikelen uit dezelfde categorie: