Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

BAM – Ben ik zwanger?

23 augustus 2009: Wachten duurt lang
Alweer bijna een week verder. Ik kan er nog geen zinnig woord over zeggen. Ik heb af en toe kramp, maar of dat komt door de hormonen of  iets anders….ik heb geen idee. Deze  in het dagelijks leven uiterst ongeduldige dame moet geduld hebben. Gelukkig ben ik weer aan het werk en is het erg druk, dus ik heb overdag genoeg afleiding…..alleen is t nu wel wat lastiger dat ik s nachts niet zo goed slaap…

28 augustus 2009: Geen zin om langer te wachten
Vanmorgen kon ik het niet meer uithouden en heb ik een zwangerschapstest gedaan. Twee dagen eerder dan het van de arts mag. Die test is negatief, ik ben dus niet zwanger. 

Vooraf heb ik hier allemaal heel verstandige dingen over gezegd. Dat het heus niet in één keer hoefde te lukken. Dat het bij de meeste stellen ook een tijdje duurt. Allemaal hartstikke waar. Maar nu voel ik me ff hartstikke kut. Waar heb ik GVD dan al die moeite voor gedaan met die klote-injecties, een maand lang slapeloze nachten, stoppen met roken, twintig keer heen en weer rijden naar Brabant, enz. enz. Ik ga me maar es even fijn een tijdje kut voelen voordat ik mezelf weer een schop onder mijn kont geef en weer vol goede moed verder ga en weer verstandige en nuchtere dingen ga zeggen. Ik kom vandaag niet veel verder dan KUT! Gelukkig ben ik vandaag vrij. Dat dan weer wel.

28 augustus 2009: Deel twee van vandaag
Ik bedacht me opeens dat het verstandig is om nog even de kliniek te bellen en te vragen of een test twee dagen voor datum wel betrouwbaar is. Het antwoord dat ik kreeg: “U moet echt afwachten tot de 16de dag. De test is nog niet betrouwbaar en zelfs een bloeding kan wel een innestelingsbloeding zijn”. Opluchting, stress en ongeduld…. nog twee dagen wachten.

Zondag testdag. Eigenlijk geloof ik er niet meer in, zit constant tegen mezelf te vertellen dat ik vast niet zwanger ben. Om de teleurstelling waar ik vandaag al even aan geroken heb, te vermijden? Ik heb enorm veel zin om10 kmhard te gaan lopen en alle frusti eruit te lopen. Maar na het telefoongesprek met de kliniek laat ik dat nog maar even uit mijn hoofd. Stel je voor dat ik het broze innestelingsproces verstoor 🙂

Meer artikelen uit dezelfde categorie: