Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Zwanger worden » Snel zwanger worden » Alleenstaand met kinderwens » BAM – ALLEEN EEN KIND OPVOEDEN

BAM – ALLEEN EEN KIND OPVOEDEN

H-E-L-P, beginnen?! Wilde ik dat dan? Ik zat nog in mijn roalercoaster van emoties. Ik was er in januari in gestapt met het vooruitzicht op een wachtlijst van drie jaar en  een half jaar later mocht ik al beginnen….Tuurlijk had ondertussen wat momenten gehad waarop ik zeker wist dat ik het wilde, maar ook even zo veel momenten waarop ik twijfelde. Nog steeds schijt ik in mijn broek. Heb ik honderdenéén vragen. Kan ik een kindje wel de onbezorgde jeugd geven die het verdiend? Wat als het kindje niet gezond is? Hoe combineer zorg en werk? Financiën?

Mijn vriendinnen verzekeren mij dat zij al die vragen óók hebben gehad. Maar eerlijk is eerlijk, mijn grootste zorg konden ze niet wegnemen: kan ik het wel in mijn eentje?  Red ik het wel om er 24/7 te zijn voor mijn kleintje? Hoe doe ik straks alle simpele dingen van alledag? Even boodschappen doen, naar de kapper, hardlopen, enzovoort.

Dus nee, zeker weten doe ik het nog steeds niet. Maar ik heb wel besloten mijn gevoel te volgen en een sprong in het diepe te wagen. Omdat ik gevoelsmatig weet dat ik stiekem gewoon graag een klein mensje op de wereld wil zetten! 

Reclame - www.vandemeisjes.nl is de leukste online tassenhop!

Meer artikelen uit dezelfde categorie: