Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Zwanger worden » Snel zwanger worden » Randje fietsen

Randje fietsen

Randjes fietsen is een seksuele techniek. Zelf had ik er nog nooit van gehoord en ben meteen aan het Googlen geslagen zodat ik de zinnen van de lezers van Liefs Jill kan prikkelen 😉

Randje fietsen is volgens www.randjesfietsen.info/ (ja, er is zelfs een website) een techniek voor een intenser, langduriger vrouwelijk orgasme waardoor je de kans op een zwangerschap verhoogt. Nou is zwanger worden bij mij niet het probleem en een orgasme krijgen ook niet, maar ik ben onwijs nieuwsgierig dus lees ik verder.

Bij randjefietsen gaat het erom dat je zo veel mogelijk naar een orgasme toewerkt en op het moment waarbij je denkt dat je een orgasme krijgt…dan stop je. Je bouwt steeds spanning op en breekt het vervolgens af net vlak voor je hoogtepunt. Oefening baart kunst en zo is het de bedoeling van randjefietsen dat je een enorme spanning en kracht opbouwt door deze uitgestelde orgasmen zodat je uiteindelijk één groot orgasme krijgt dat vele malen intenser en krachtiger is dan wanneer je meerdere orgasmen achter elkaar hebt.

De intensiteit van een orgasme door randje fietsen moet ervoor zorgen dat de baarmoedermond dusdanig krachtig samentrekt dat de spermacellen naar binnen worden gezogen. Spermacellen hoeven hierdoor minder hard en lang te zwemmen waardoor er meer levende en sterke spermacellen aanwezig zijn op het moment van de eisprong. Want zoals je weet sterft al een groot gedeelte van de spermacellen op weg naar de eicel door uitputting.

Wil je graag zwanger worden en wil je je kansen vergroten dan weet je wat je te doen staat: randje fietsen!

Meer artikelen uit dezelfde categorie: