Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Zwanger » Babyshower » Hoeslaken

Hoeslaken

Een molton hoeslaken houdt je kindje extra warm zolang het zijn temperatuur nog niet goed zelf op peil kan houden. Vooral in de winter. 1 a 2 molton hoeslakens zijn voldoende om af te kunnen wisselen.

In de zomer is een gewoon katoenen hoeslaken prettiger dan een warm molton hoeslaken. Ik kan het je aanbevelen om minimaal 2 katoenen hoeslakens te kopen. Zo heb je er altijd 1 op voorraad wanneer de ander onder gespuugd is.

Tip: samen met de matrasbeschermer voorkomt de molton dat de matras vies wordt wanneer je kindje bijvoorbeeld spuugt of bij transpiratie. Heb je een spugende baby dan is het handig om van een hydrofiele luier een kussentje te maken waarmee de spuug kan worden opgevangen. Leg de hydrofiele luier als een ruit (wiebertje) in het kinderbedje waarbij de punten goed zijn weggevouwen in het bed. Leg het hoofd van je kindje in het midden van de ruit. Zo voorkom je dat jouw kind per ongeluk tijdens het bewegen met zijn handen onder de hydrofiele luier terecht komt en de hydrofiele doek los kan raken.

Meer artikelen uit dezelfde categorie: