Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Zwanger » Babyshower » Luiertassen: musthave of overbodige luxe

Luiertassen: musthave of overbodige luxe

Iedere moeder kent het wel. Je staat voor de deur met een jengelende baby op je arm, de boodschappen in de andere hand, je telefoon rinkelt en ondertussen doe jij je best om je huisdeursleutels te vinden in een handtas waar geen eind aan lijkt te komen!

Had je nu maar een tas die is ingesteld op jouw behoeften als moeder. Daar heb je dus speciale tassen voor. Of je persé een luiertas nodig hebt of dat het overbodige luxe is, dat is aan jou. Maar hieronder beschrijf ik je in elk geval wat je zoals als ouder van 1 baby minimaal mee neemt voor onderweg.

Wat neem je mee
1 x zuigfles;
2 x melkpoederdoosjes (in 1 melkpoederdoosje passen meestal 3 voedingen);
6 x luiers;
verschoningsmatje
1 x pak billendoekjes;
1 x baby billencrème;
1 x fopspeen bewaardoosje;
2 x babyslabben;
2 x spuugdoekjes;
Extra babykleding;
makeup (mascara, blush, gezichtscreme met spf en kleurtje zodat je er lekker fris uitziet)
geurtje
mobieltje

Vergeet niet dat wanneer jouw baby toe is aan bijvoeding je vaak ook een fruithapje en groentehapje zult meenemen voor onderweg en misschien zelfs een extra fles voor wat water/slappe thee op zwoele zomerse dagen.

Fashionable en Stylish in jouw style
Vandaag de dag zijn de luiertassen niet meer lelijk, super groot en in simpel zwart maar voldoen ze aan de eisen van de moderne (werkende)mama. Een luiertas moet jouw persoonlijkheid versterken, groot genoeg zijn voor alles wat je mee wilt nemen en klein genoeg zodat je geen grote tas hoeft te sjouwen. Je wilt dus een tas die fashionable en stylish is en past bij jouw lifestyle zodat je altijd in style bent. Ook op die momenten dat je even geen baby bij je hebt.
Slim in Style
De luiertassen van nu zijn voorzien van allerlei slimme handigheidjes om het jou net even wat makkelijker te maken bij een klus die soms niet te klaren lijkt. Zo zitten er altijd genoeg vakken in voor alles wat je baby nodig heeft maar ook voor jou. Denk aan vakjes voor je zonnebril, portemonnee, en smartphone. Of aan handige spiegeltjes en praktische sleutelhouders zodat je je sleutels altijd snel bij de hand hebt.
De luiertassen van nu zorgen ervoor dat jij altijd alles onder controle hebt vooral op momenten waarop alles in het honderd dreigt te lopen. En belangrijker nog, is dat je dat nu in style kunt doen met een tas die bij jouw persoonlijkheid past. Ben benieuwd wat jij gaat doen. Alles in één tas proppen die niet slim genoeg is ingedeeld om alles wat jij nodig hebt op te kunnen bergen of ga je voor een praktische doch stijlvolle verzorgingstas?

Wist je dat
Luiertassen ook al ideaal zijn als vluchtkoffertje voor je bevalling in het ziekenhuis? Heb je meteen alles voor jouw pasgeboren baby bij de hand.

Pssst: heb je de hippe luiertassen in Jill’s Webtique al gezien?

Meer artikelen uit dezelfde categorie: