Elodie Details nieuwste collectie Bedouin Stories Ga naar de shop!

Home » Zwanger » Babyshower » Elodie Details Bedouin Stories

Elodie Details Bedouin Stories

Bedouin Stories is de naam van de najaarscollectie van het Zweedse Elodie Details. De collectie bestaat uit prachtige zachte mode kleuren als blauw, grijs en roze en grafische dessins. Elodie Details heeft daarbij haar gamma aan stijlvolle baby – en kinderartikelen uitgebreid met speelkleden en muziekdoosjes. Naar verwachting zal de Bedouin Stories collectie vanaf augustus/ september 2015 verkrijgbaar zijn bij de Nederlandse boutiques waaronder Baby & Kidsdesign winkel Jillxox.

bedouin stories collage jillxox blog
Bedouin Stories is geïnspireerd op het midden-oosten/ afrika en de Bedoeïenen die door de sahara gaan. Warme kleuren die net als de bedoeïenen opgaan in hun omgeving in combinatie met oosterse grafische printen vertellen het verhaal van de collectie Bedouin Stories. In deze collectie vind je onder meer een speelkleed van ruim 120cm, kinder rugzak, voetenzak, een luiertas, speenkoord lederen details, knuffel konijntje (41cm van kop tot teen) van stof en muziek speelgoed (groot en klein model). De Bedouin Stories collectie is een fantastische aanvulling voor de kinderkamer van je peuter/ kleuter. Wil je een babykamer die er niet zo standaard uitziet? Ook dan zul je met deze collectie van Elodie Details slagen. Zet gewoon het een of ander op je geboortelijstje zodat familie en vrienden deze leuke items voor je kunnen shoppen of koop snel zelf alles van deze collectie voor de babyuitzet voordat de spulletjes zijn uitverkocht.

voetenzak gilded grey gouden randje jillxox blogGilded Grey betekent letterlijk “Verguld Grijs”. Hierdoor wordt als het ware alles wat grijs is voorzien van een gouden randje. Dit “gouden randje” vind je vooral terug in de rijke structuur en de gekozen materialen voor de collectie, maar ook op de leuke winter mutsjes, voetenzakken en de “Gilded” babydekens. Zo maakt Elodie Details met een klein detail toch een groot verschil in een ogenschijnlijk ‘gewoon artikel’.

Bedouin Stories is een prachtige collectie die wederom laat zien waar Elodie Details voor staat: stijl brengen aan de spullen van alledag. Volgens Elodie Details is persoonlijke stijl niet gebonden aan leeftijd en hoef je niet te kunnen spreken om een uitgesproken smaak te hebben. Elodie Details doet dan ook haar best om van essentiële baby en kinderartikelen stijlvolle accessoires te maken waar zowel jij als je kind plezier aan beleven. De nieuwe Elodie Details collecties Bedouin Stories zal in het najaar van 2015 verkrijgbaar zijn via Jillxox. Check ook voor verkrijgbaarheid de Jillxox Facebook pagina zodat jij als eerste over de leuke spulletjes van Elodie Details kan beschikken, want zodra de nieuwe Elodie Details artikelen binnen zijn, laten we je dit via Facebook weten.

Baby & Kidsdesign winkel Jillxox is de winkel voor ouders (en grootouders!) die niet alleen van mooie spullen houden, maar ook graag iets bijzonders willen. Babyuitzet – en kinderartikelen die je niet overal tegenkomt, die vind je juist bij Baby & Kidsdesign winkel Jillxox. Artikelen die voldoen aan de laatste trends en die het leven van (aanstaande) mamas en papas makkelijker en vooral stijlvoller maken vind je in de hipste boutique voor baby en kids in Nederland.

Meer artikelen uit dezelfde categorie: