Ritmo buikband |het ultieme zwanger kado voor haar en hem!

Ritmo buikband |het ultieme zwanger kado voor haar en hem!

Ritmo buikband shop je online in Jill's webtique!Tijdens de zwangerschap breng jij als moeder de meeste tijd door met je ongeboren kind, wat natuurlijk logisch is. Jij voelt je kindje bewegen en kunt daar direct op inspelen door met je vinger in je buik te prikken en vervolgens in spanning te wachten op een tegenreactie van je baby. Wellicht praat je met je kindje, zing je voor hem of zet je het volume van de radio een tikkeltje harder zodat je baby kan mee swingen op de muziek waarvan jij zo kan genieten. Allemaal dingen die jij als zwangere kunt doen.

Met de Ritmo buikband is er ook eindelijk iets dat aanstaande papa’s kunnen doen. Lekker samen met jullie kleintje swingen op papa’s lievelingsmuziek, jouw muziek of die van jullie samen. Met de Ritmo buikband kunnen jij en je partner samen met jullie baby naar jullie favoriete muziek luisteren. Ieder een plug van de headset in zijn oor, jij de Ritmo buikband om, muziek aan en wachten op de kickjes van je baby. Met de Ritmo buikband kan je partner dus ook al vroeg een band op bouwen met jullie kindje!

Binding met je kind
Geluid is een van de eerste dingen waarmee jouw ongeboren baby te maken krijgt. Het geluid van jouw hartslag en het bloed dat 24/7 door jouw aderen stroomt klinkt jouw baby als muziek in de oren. Ook het horen van jouw stem, die van papa, opa/ oma of jouw lievelingsmuziek zorgen voor een stuk herkenning en geven je baby een vertrouwt gevoel wanneer hij deze stemmen/geluiden vaak hoort.

Met het Ritmo surround sound systeem kan je simpel vertrouwde geluiden afspelen via jouw smartphone, iPod, android of ander mp3 apparaat. Zo kan je ook als vader al vroeg op een bijzondere manier bij de zwangerschap betrokken zijn. Bovendien zul je zien dat je baby deze vertrouwde geluiden ook na de zwangerschap als prettig ervaart wanneer hij troost zoekt. Speel je favoriete muziek dus gewoon af en wacht op de ritmische bewegingen van jullie kindje.

Ritmo buikband shop je online in Jill's webtique!Sound of wellness
De Ritmo buikband is niet alleen een high tech prenataal surround sound systeem. Het draagt ook bij aan jouw welzijn. Zo is de zwangerschapband gemaakt van elastische materialen wat voor zoveel comfort zorgt dat je de Ritmo de hele dag wilt dragen. Daarbij wordt de Ritmo standaard geleverd met een extra uitbreidingsstuk waarmee je de zwangerschapsband kunt verlengen indien dit nodig is. De Ritmo groeit dus met jou mee. 

Daarbij biedt de Ritmo buikband zoveel steun dat hij zelfs tijdens het sporten kan worden gedragen. De sportieve aanstaande moeders kunnen mede door de uitstekende steun ook tijdens hun zwangerschap lekker actief blijven. Ook kan het dragen van de Ritmo een positieve uitwerking hebben op jouw houding waarmee je rug en bekkenklachten beperkt of zelfs voorkomt.

Maak je baby slimmer
Naast het eten van Omega 3 vetzuren, zijn er studies die beweren dat je ongeboren baby slimmer wordt wanneer je tijdens de zwangerschap klassieke muziek voor hem speelt. Het zogenoemde Mozart-effect. Ook hiervoor gebruik je nu natuurlijk de Ritmo. En wil je Mozart eens lekker hard luisteren dan zorgt de geluidsregelaar van de Ritmo Advanced ervoor dat het volume voor je baby nooit te hard staat. Handig toch?!

Ritmo buikband shop je online in Jill's webtique!Jouw Ritmo
De Ritmo buikband is speciaal ontworpen om het welzijn van jou en jouw baby te vergroten. Als zwangere heb je namelijk vaak al genoeg te verduren en is het juist in deze periode van belang dat je jezelf (en je baby) lekker verwent. Bovendien is de Ritmo buikband juist zo leuk omdat je nu ook tijdens de zwangerschap al iets samen kunt doen: jij en je baby!

 
De Ritmo buikband is overigens verkrijgbaar in 2 uitvoeringen; de Ritmo Basic en de Ritmo Advanced en alleen te koop via Jill’s Webtique, de online boutique van Liefs Jill.
Je kan de Ritomo buikband hier direct shoppen!

Meer artikelen uit dezelfde categorie:

Close Menu
×
×

Cart