Design babyuitzet shop je bij Jillxox.nl Ga naar de Webtique

Home » Zwanger » Fit zwanger en voeding » Upsie Belly

Upsie Belly

De Upsie Belly is dé buikband voor tijdens de zwangerschap. Naarmate je buik groeit, vind je het wellicht ongemakkelijk en moeilijk om te bewegen met dit nieuwe gewicht. De Upsie Belly biedt ondersteuning aan je groeiende zwangerschapsbuikje en zorgt direct voor verlichting en comfort.

De revolutionaire SecureStretch™ stof vormt zich naar je lichaam met precies de juiste spanning. Dit biedt stevige ondersteuning en een solide pasvorm terwijl je door de exclusieve zachte sluiting aan de voorzijde vrijelijk kunt bewegen, zonder afknellen of ongemak. De Upsie Belly is gemaakt van superzachte bamboestof.

De voordelen van de Upsie Belly zijn:

– Draagt bij aan de ondersteuning van rug en buik
– Helpt blaasongemakken te verlichten
– Bevordert de bloedsomloop en bloeddoorstroming
– Verlicht pijn aan heupen, rug en benen
– Biedt extra steun aan de heupen
– Minimaliseert zwangerschapsstrepen
– Vermindert spataders, hernia’s & aambeien
– Tot 30 cm verstelbaar om met je buik mee te groeien
– Helpt bij herstel na een hysterectomie

De Upsie Belly heeft een dubbele werking! Je kan de band namelijk ook na je zwangerschap gebruiken voor extra comfort en verlichting na de bevalling. De Upsie Belly wordt namelijk met een warmte/koude kompres geleverd. Het warmte kompres is ideaal voor in de winter, terwijl het koude kompres voor de nodige afkoeling zorgt tijdens de warme zomerdagen. Je kan deze kompressen zowel op je buik of rug dragen, net waar jij extra comfort kan gebruiken!

Belly Bandit.nl is dé webshop voor zwangere vrouwen. Het assortiment bestaat uit verschillende items ideaal, voor tijdens en na de zwangerschap. Zo kun je er de Belly Bandit, de Belly Belt en de SuperBra bestellen. Al deze Belly Bandit producten zijn super scherp geprijsd en worden allemaal zonder verzendkosten bezorgd! 

De webshop is makkelijk in gebruik en heeft een eigen klantenservice en Belly Bandit Fit Team waar je met al je vragen terecht kan! Veilig betalen kan o.a. via iDeal en Credit Card.
Bezoek de webshop nu!

De Upsie Belly kost € 69,95.
Bestel nu jouw Upsie Belly !

 

Meer artikelen uit dezelfde categorie: