28 weken zwanger

28 weken zwanger

Met 28 weken zwanger zit je nog maar net in je derde trimester en duurt het nog maar een kleine 12 weken totdat je jouw kindje in jouw armen mag sluiten. Wellicht is het nog steeds onwerkelijk voor je. Dat je straks moeder wordt, ouders zult zijn. Met wenkbrauwen, wimpers en zelfs haar dat iedere dag groeit lijkt jouw kindje steeds meer op de baby die je straks zult baren. Je baby is nu ongeveer 35cm.

Babykamer
Wellicht ben je al begonnen aan de inrichting van de babykamer of misschien moet je er nog aan beginnen. Wacht hier niet te lang mee aangezien je zult zien dat de weken ineens voorbij vliegen. Bovendien geldt op sommige producten een levertijd en je wilt natuurlijk dat alles gereed is wanneer de bevalling begint. Zorg ervoor dat de babykamer uiterlijk gereed is wanneer je 37 weken zwanger bent. Vanaf dat moment is je baby namelijk voldragen en zou je dus kunnen bevallen.

Wel of niet kopen
Er is zo ontzettend veel spul dat je kunt kopen voor je kind, maar of je het ook daadwerkelijk gebruikt is nog maar de vraag. Daarom vind je op Liefs Jill al een boel babyproducten voorzien van praktische informatie zodat je voor jezelf kunt bepalen of je een artikel wel of niet aanschaft en wanneer.

Hieronder volgen een aantal links waar je meer informatie kunt vinden over het babybedje, de box en natuurlijk de spullen voor de babyuitzet.

Geboortekaartjes
Het is handig om ook je geboortekaartjes gereed te hebben voor je 37 weken zwanger bent. Zo weet je zeker dat het kaartje aan al jouw eisen voldoet en hoef je na de geboorte enkel nog gewicht, lengte, naam en geslacht door te geven aan de drukker. Je neemt jezelf een boel werk uit handen als je de drukker ook de kaartjes meteen laat opsturen. Zo heb je alle tijd voor je nieuwe gezin en vrienden en familie natuurlijk die niet kunnen wachten om jullie geluk te bewonderen.  

Tip
Als je een tweedehands houten babykamer neemt, let er dan op dat er bijvoorbeeld geen schimmelplekken (van die kleine zwarte spikkeltjes) op je spullen zitten. Dit poets je er namelijk niet even uit. Bovendien is dit geen gezonde omgeving voor je baby. Let bij een tweedehands aankoop er tevens op dat voornamelijk het babybedje en eventuele box aan de veiligheidseisen voldoen.
Als je een nieuwe houten kinderkamer koopt let er dan op dat je de spullen op een droge plek opslaat indien je niet meteen de kamer opbouwt.

Meer artikelen uit dezelfde categorie:

Close Menu
×
×

Cart