Blog

suavinex into the forest collectie

suavinex into the forest collectie liefs jill

Suavinex Into the Forest is de nieuwste collectie van het Spaanse baby merk Suavinex. In deze nieuwe collectie introduceert Suavinex tevens haar rEvolutionaire SX Pro flesspenen en fopspenen. Zoals altijd ontwerpt Suavinex haar producten in samenwerking met deskundigen; zowel artsen als ouders. Waarbij niet alleen rekening gehouden wordt met de ontwikkeling maar ook met de Looks. We willen immers niet alleen dat wat goed is voor ons kind, het moet er ook gewoon leuk uitzien. De nieuwe Forest collectie van Suavinex voldoet aan beide!

Beetje bij beetje krijgen we ook in Nederland de volledige collectie Suavinex Into the Forest binnen. De volledige collectie bestaat uit diverse soorten kinderbekers, slabben, kinderservies en bestek, melkpoedertorens, speenkettingen, SX Pro fopspenen en SX Pro zuigflessen. De collectie bestaat uit een roze en een blauw variant met een gele of mint kleurige variatie. Perfect dus om jouw eigen baby uitzet mee te beginnen of mee aan te vullen. In de gehele collectie zie het Forest oftwel Woud thema terug in de vrolijke dieren die zijn afgebeeld. Met name het kenmerkende beertje en de warme kleurcombinaties geeft deze collectie een lieflijk karakter. Dit maakt dat alle artikelen geschikt zijn om als kraamcadeau of tijdens een babyshower te geven. Mocht je niet goed weten wat leuk is om te geven als geboortecadeau of een eerste verjaardag, kijk dan vooral in onze categorie Baby Kado.
Het volledige assortiment van Liefs Jill wat betreft deze nieuwe collectie vind je eenvoudig door in onze website te zoeken op het woord “Forestof klik op de product tag. Klik daar op en je kunt zien wat wij zoal in ons assortiment hebben opgenomen. Is er iets wat je graag zou willen hebben, maar wat je niet ertussen ziet staan, laat ons dit dan gewoon per e-mail weten. Wie weet staat het er nog niet op. Of is het iets dat wij nog niet overwogen hebben voor ons assortiment.