Blog

Mijlpaal kaarten | Koester elk moment

mijlpaal kaarten koester elk moment
Mijlpaal kaarten zijn de must have voor elke ouder. Ze helpen je om al die geweldige momenten van jouw kindje vast te leggen. Maar belangrijker nog ze zorgen ervoor dat jij er niet altijd bij hoeft te zijn om het verhaal te vertellen.
Zodra je ouders wordt, lijkt het wel alsof foto’s maken van jouw baby jouw belangrijkste taak zijn. Fotootje hier, fotootje daar en voor dat je het weet ben je al gauw enkele honderden foto’s verder. En omdat je het als newbie ouder zo ontzettend druk hebt, heb je nog geen tijd gehad om een fotoboek te maken voor jouw kleintje. Met als resultaat dat al die mooie foto’s langer blijven liggen dan je wilde. En op het moment dat je wel eindelijk tijd hebt, heeft jouw kindje misschien al zijn eerste verjaardag gevierd. Niets om je voor te schamen…Tja, dus wanneer je toe bent aan het uitzoeken van al die foto’s kan het gebeuren dat je niet meer precies weet waarom of wanneer je die foto hebt gemaakt. Geen paniek! Wanneer je gebruik maakt van een mijlpaal kaart dan weet je precies wanneer je die foto genomen hebt en welk bijzonder moment je wilde koesteren.
Hoe werkt het?
Het is heel simpel. De mijlpaal kaarten gebruik je bij de mijlpaal die je wilt vastleggen. Bij Liefs Jill vind je de kaarten van Milestone. Die vinden wij gewoon het leukste omdat die lekker kleurrijk zijn en dus goed opvallen in de foto. De mijpaal kaarten van Milestone bevatten leeftijdskaarten en ontwikkelingskaarten. De leeftijdskaarten hoeven we je denk ik niet uit te leggen. De ontwikkelingskaarten helpen je om de momenten vast te leggen waarop je kindje zijn eerste hapje neemt, of voor het eerst kruipt, zich om laat rollen of om bijvoorbeeld het eerst tandje vast te leggen dat doorkomt. Enfin, je pakt dus de kaart die het beste past bij wat je wilt vastleggen en vult nog even de datum in op de kaart en maakt een foto. Klaar! Nu kan jouw kindje over tien jaar zelf in zijn fotoalbum bladeren zonder dat jij hoeft uit te leggen dat hij of zij op die foto voor het eerst heeft doorgeslapen, of die dag 1 week oud is.
Mijlpaal kaarten Baby of Junior
Niet alleen voor je baby zijn er mijpaal kaarten maar ook voor jouw peuter en kleuter! Daar waar de Baby Mijlpaal kaarten ophouden met de eerste verjaardag, daar gaan de Junior Mijlpaal kaarten verder en stoppen zo een beetje bij het moment van de eerste schooldag. Denk aan het moment waarop je kind voor het eerst in zijn eigen “grote mensen”bed slaapt. Of dat je kindje tot 10 kan tellen. En wat denk je van dat bijzondere moment waarop je kindje zindelijk wordt en uiteindelijk uit de luiers is. Maar ook de hilarische momenten waarop je kind zichzelf zal willen aankleden of een tekening maakt waarvan jij echt niet weet wat het is, maar gewoon zegt dat het “mooi”is waarop je kindje vol trots staat te stralen.
Er zijn zo ontzettend veel momenten die waar je als ouder misschien niet bij stil staat maar die je achteraf gezien wel graag had willen vastleggen. Ook daarvoor zijn de Mijlpaal kaarten perfect en mogen ze wat ons betreft niet ontbreken. Dus shop jouw Mijlpaal kaarten set. Geef ze als single cadeau of vul er een kraammand mee aan. Zeker weten dat dit cadeautje in de smaak zal vallen bij de ouders!