Babygym Done by Deer Grijs

Verkozen tot beste baby product!

Top 5 redenen waarom je deze babygym nodig hebt:
* eenvoudig reinigen;
* speeltjes met geluid en spiegel;
* op zichzelf staande babygym;
* makkelijk mee te nemen;
* afmeting: breedte 45-80 cm hoogte 40-48 cm x 22 cm;

Beschrijving

Waarom een babygym?
Een babygym is ideaal om je kindje te helpen bij zijn ontwikkeling. Een babygym wordt hierdoor ook wel activiteiten gym genoemd. Kleuren, vormen en geluiden stimuleren jouw baby’s zintuigen. Ze zetten je baby letterlijk in beweging. Je baby zal willen grijpen naar de leuke Done by Deer figuurtjes die boven zijn hoofdje hangen. Zo oefent je baby zijn motoriek en traint hij zijn brein. De baby spiegel zal je baby helpen zich veilig te voelen. Vooral nu die “andere”baby hem gezelschap houdt.

Goed voor de ontwikkeling
De baby spiegel helpt je kindje zich bewust te worden van zichzelf. Croco de krokodil knispert en Nozo maakt een piepgeluid wanneer je er in knijpt. Dit soort figuurtjes bevorderen onder andere de tastzin en het gehoor. Doordat de activiteiten gym op zichzelf staat, kan je dit speeltje al vanaf de geboorte gebruiken.

Hoe te gebruiken?
Gebruik de gym speelgoed boog waar je kindje onder kan liggen terwijl je hem verschoont. Zo heeft je baby wat afleiding en kan jij rustig aan de slag. Leg je baby op zijn buik zodat hij zijn hoofd moet optillen om naar de speeltjes te kunnen kijken/ grijpen. Je baby traint zo zijn o.a. rug en nekspieren. Bovendien kan je de gym zowel binnen als buiten gebruiken. Gewoon oprollen en meenemen naar het strand, picknick, reisbedje of waar dan ook. Het op zichzelf staande karakter van deze gym geeft jou als ouder net even wat meer flexibiliteit dan een traditioneel speelkleed met babygym.

Andere suggesties…

99,95

Slechts 2 resterend op voorraad

Qty: