Blog

Suavinex SX Pro Speen revolutie

Suavinex SX Pro is de nieuwste Suavinex ontwikkeling op het gebied van fopspenen en flesspenen. De spenen zijn speciaal ontworpen om het natuurlijk zuigen zoveel mogelijk te evenaren. Dit geldt voor zowel het zuigen op een fopspeen als het drinken uit een zuigfles. We vertellen je graag meer over deze nieuwe Suavinex SX Pro spenen.

SX PRO
De SX Pro fopspeen is een fopspeen die zo gevormd is dat deze nauwelijks een verschil in de mond teweeg zal brengen. Je kindje kan er op zuigen zonder dat de oorspronkelijke stand van met name tong en kaken om veel aanpassing vraagt. Wanneer je iets in je mond stopt zoals een lolly dan is het logisch dat je hele mond zich daarop aanpast. Een lolly is echter niet iets wat je uren achtereen in je mond hebt. Een speen wel. Daarom ontwierp Suavinex nu dit nieuwe type fopspenen.
De fopspenen zijn met name platter en hebben een bredere basis zodat de tong een betere ligging heeft in ruststand. Daarbij heeft Suavinex zowel de fopspenen als de SX Pro flesspenen iets opgeruwd voor meer grip. Dat opruwen moet je niet zien als dat de speen ruw aan voelt maar meer als een soort van antislip toevoeging. Een vrouwentepel is immers ook niet volkomen glad. Daarbij is een vrouwentepel rekbaar tijdens de voeding. Ook de basis van de flesspenen is van een bollere vorm voorzien om jouw kindje het gevoel van borstvoeding te geven. Om deze reden heeft Suavinex de flesspenen dan ook langer gemaakt. Alles voor een meer natuurlijkere zuigbeleving voor jouw kindje.
Belangrijkste kenmerken SX Pro (fles)spenen:
– platter en breder tepel/ zuiggedeelte fopspeen;
– opgeruwd medisch gekeurd silicone;
– langer tepel/ zuiggedeelte flesspeen;
– bollere basis flesspeen zoals moederborst;
Zoek binnen onze winkel op SX Pro of klik hier om direct het huidige aanbod Suavinex SX Pro te bekijken.