Slab Done by Deer Blauw XL | Badstof

Zacht, stijlvol en super absorberend!

Top 5 redenen waarom je deze slab nodig hebt!
* extra lange slab;
* super absorberend:
* zacht voor je baby’s huid;
* aanpasbare nek sluiting;
* super stijlvol slabbetje!;

 

Beschrijving

Slab Done by Deer Blauw XL is een extra lange slab van badstof. Een slab van stof is zacht om het mondje van je kind mee af te vegen en is bovendien super absorberend!

Of je nu flesvoeding of borstvoeding geeft of dat je kindje al toe is aan zijn eerste hapjes, een slab van stof mag niet ontbreken op jouw baby uitzetlijstje! Slabben en spuugdoekjes, daar kun je niet genoeg van hebben. Deze extra lange slab van Done by Deer is gemaakt van badstof. Dit materiaal staat bekend om zijn super absorberend vermogen. Niet alleen tijdens het eten van vaste voeding kan je kindje knoeien. Ook tijdens het drinken aan de borst of uit de fles, kan er melk uit je kindjes mond komen. Een slab zorgt er dan voor dat jouw kindjes kleding niet nat of vies wordt. Scheelt een boel verkleedsessies, vooral wanneer je een “spuugbaby”hebt. Een katoenen slab is dan dus geen overbodig luxe!

De Done by Deer slab heeft een witte bies met zwarte dots en sluit eenvoudig in de nek van je kindje. Een zogenaamde nek sluiting is ideaal. je kind kan de slab dan namelijk niet zelf los trekken.

Shop deze slab nu voor jouw eigen baby uitzetlijst! Ook leuk als baby kado!

 

9,95

Op voorraad

Qty: