3-standen zuigfles Suavinex | Fusion Roze Butterfly 270ml

De perfecte fles bij hikken en verslikken

  • Zuigfles met brede vulopening ;
  • Rond silicone zuiggedeelte;
  • 3 verschillende drinksnelheden;
  • voorzien van anti-krampjes ventiel;
  • BPA-vrij;

Beschrijving

3-standen zuigfles Fusion Roze Vlinder van Suavinex laat jou bepalen hoe snel of langzaam jouw kindje drinkt. Doordat jij de totale controle hebt over hoe snel de melk stroomt voorkom je hikken en verslikken!

Het regent vlinders op deze fles uit de Butterfly collectie van Suavinex! Met een simpele draaibeweging van de 3-standen fles stroomt de voeding van je kindje sneller of juist langzamer. Afhankelijk van de vloeistof en de drinksnelheid van je kindje bepaal jij dus hoe snel of langzaam je kindje drinkt. Volledige controle voor jou en comfort voor jouw baby! Wil je in plaats van een variabele speen liever een fles met een vaste stroomsnelheid, dan passen de flow flessen wellicht beter bij jou en je kindje. Wil je nog meer vlinders? Shop er dan meteen een bijpassende Butterfly fopspeen bij!
Er is nog meer gemak te vinden in deze 3-standen zuigfles!
Zo is de fles gemaakt van BPA-vrij materiaal en is de fles super licht waardoor hij lekker in jouw hand ligt tijdens de flesvoeding. De extra brede vulopening voorkomt dat je flesvoeding knoeit. De flesinhoud is eenvoudig af te lezen aan de hand van de markering op de fles. Zo kan je in één oogopslag zien hoeveel of hoe weinig je baby heeft gedronken. De fles is met een inhoud van maximaal 270ml en variabele speen uitermate geschikt voor baby’s vanaf 0 tot ongeveer 6 maanden. Vanaf 6 maanden doe je er verstandig aan om gebruik te maken van de silicone drinktuit van Suavinex en/ of van kinderbekers met een tuit. In het assortiment van Liefs Jill vind je meerdere mogelijkheden om de overstap van fles naar beker voor jouw kindje te verkleinen.
Ook onderweg is deze Suavinex fles perfect
Wanneer je onderweg bent met je baby dan moet zijn flesje natuurlijk mee. Niets is zo vervelend als een lekkende zuigfles. Alle Suavinex zuigflessen zijn daarom voorzien van een afsluitdeksel. De afsluitdeksel plaats je boven op de fles en daar bovenop draai je dan de flesspeen. De reisdop zorgt ervoor dat er geen vuil op het zuiggedeelte van je baby’s flesje komt.

9,95

Op voorraad

Qty: