Blog

Glow in the Dark fopspenen | de oplossing in het donker!

suavinex night and day glow in the dark speen blauw iefsjill

Glow in the dark fopspenen zijn de oplossing voor ouders bij nachtelijke zoektochten naar de speen van hun kind! Wanneer het ouderschap nieuw voor je is dan zul je wellicht vreemd opkijken van dit bericht, maar ik verzeker je dat het toch echt een issue kan zijn wanneer de fopspeen s’nachts kwijt is. En als zelfs fopspeen fabrikanten speciaal hiervoor glow in the dark spenen gaan ontwikkelen, dan weet je dat het iets is wat toch vaker voorkomt dat je zou denken.

Hoezo fopspeen zoeken?
Wanneer je kindje een speen neemt dan gebeurt het vroeg of laat dat je deze kwijt raakt. Gewoon omdat de fopspeen uit zijn mondje floept of omdat je kindje de fopspeen zelf uit zijn mond neemt en deze laat vallen of beter nog gewoon weggooit. Gevolg is dat wanneer je kindjes zuigbehoefte toeneemt hij zijn speentje wil, maar ja waar is dat speentje nou? Aan jou als ouder dus de taak om de speen te zoeken.
Nu kan je voorkomen dat jouw kindje zijn speen kwijtraakt door gebruik te maken van een speenketting of speenkoord of beter nog je schaft zo een leuk knuffeltje of knuffeldoekje aan waar je een speen aan kunt bevestigen. De knuffeltjes en knuffeldoeken maken het al makkelijker omdat je zoekt naar iets dat groter is dan een speen. En hoewel deze super leuk zijn is de beste oplossing toch een speenketting of speenkoord. Deze bevestig je namelijk met een zijde aan de kleding van je kind. En je kind raak je immers niet kwijt. Althans tot het moment komt dat ze zelf op ontdekkingsreis gaan, maar dat is van latere zorg. Overdag zijn dit dus de middelen om het probleem van de zoekgeraakte speen te voorkomen of te beperken.
Glow in the dark perfect zichtbaar in het donker!
Voor de nacht echter, kan je vanwege verstikkingsgevaar geen gebruik maken van een speenketting of speenkoord of een knuffel of knuffeldoekje. Gebruik deze artikelen alleen overdag en niet s’nachts wanneer je geen zicht hebt op jouw kindje. Voor de nacht is een glow in the dark fopspeen dus super handig. Dankzij de lichtgevende ring vind je jouw kindjes speen namelijk snel terug. Ook wanneer deze onder het bed, onder de bank of een ander donker hoekje terecht is gekomen. Glow in de dark spenen zijn perfect zichtbaar in het donker. Geen nachtelijke zoekstress meer. Dankzij jouw glow in the dark speen heb jij alles onder controle!
suavinex night and day glow in the dark speen beertje wit groen liefsjill
Liefs Jill heeft een leuke collectie glow in the dark fopspenen van Suavinex. Shop nu de jouwe!
O, en mocht je nog geen lichtgevende fopspeen hebben, doe je zelf dan een plezier en schaf er vandaag nog eentje aan. Gewoon online bestellen…