Veilig Betalen

Bij Liefs Jill kan je veilig betalen via verschillende betaalmethoden die wij beschikbaar hebben gesteld voor jouw shop gemak.

Versleutelde verbinding via SSL
Klinkt heel fancy, maar dit betekent gewoon dat de pagina waarop je gevoelige gegevens plaatst, versleuteld is. En jouw gegevens dus niet zo maar op straat komen te liggen. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan de HTTPS

Kies voor veilig betalen via internetbankieren via i-DEAL of Mistercash/ Bancontact of ga voor nu shoppen en later betalen met Afterpay.

Internetbankieren
Internetbankieren stelt jou in staat om via jouw eigen vertrouwde bank omgeving een online betaling te verrichten. Voor Nederlandse klanten is dit i-DEAL en voor onze Belgische klanten is dit Mistercash/ Bancontact.

Afterpay
Wanneer je in het Afreken gedeelte kiest voor Afterpay en je akkoord gaat met de voorwaarden van Liefs Jill dan ga je tevens akkoord met de voorwaarden van Afterpay.

Via Afterpay wordt jouw bestelling direct aan Liefs Jill voldaan en ontvang jij als consument daarvan later de factuur. Dat “later”, is 14 dagen later.