Veilig online Winkelen

Liefs Jill doet van alles om Veilig online winkelen voor jou mogelijk te maken! Dit begint al op het moment dat je op de website van Liefs Jill komt kijken. Aan de hand van de https die in de url van Liefs Jill staat en ‘het slotje’ in de adresbalk, weet jij dat online winkelen nu een stuk veiliger is! Jij shopt, wij houden de boel veilig. Veilig online winkelen geeft toch weer meer gemoedsrust. Voelt gewoon prettiger.

De https voor de url van Liefs Jill laat jou als bezoeker van Liefs Jill onder meer weten dat de verbinding tussen jou en Liefs Jill beveiligd is door middel van versleuteling. Dit betekent dat de gegevens die worden uitgewisseld tussen jou en Liefs Jill, tussen ons, daar kan niemand iets aan veranderen. Bovendien geeft de https ook aan dat de website van Liefs Jill echt is. Het slotje in de adresbalk geeft even als de https aan dat de website van Liefs Jill beveiligd is en gegevens die uitgewisseld worden niet gestolen kunnen worden. Doordat de website van Liefs Jill middels SSL versleuteld is, kan jij dus met een gerust hart informatie met ons uitwisselen.

En ik hoor je al denken, “maar kijken op een website is nog niet kopen”…en daar heb je helemaal gelijk in! Maar denk in het kader hiervan niet alleen aan kopen en dus betalen maar ook aan informatie die je achterlaat bij het invullen van formulieren. Bijvoorbeeld wanneer jij je inschrijft voor een nieuwsbrief. Ook dan laat je gegevens achter waarvan je niet wil dat die in de verkeerde handen vallen. In het geval van online betalen, maken we bij Liefs Jill gebruik van de beveiligde omgeving onze provider Pay.nl.