Antilekbeker Suavinex 360 Blauw

Perfecte anti-lekbeker om te oefenen!

Top 5 redenen waarom je deze anti-lekbeker nodig hebt:
* geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden;
* verwijderbaar handvat ;
* 360 graden push-systeem;
* zelf drinken zonder knoeien;
* 0% BPA;

Beschrijving

Antilekbeker 360 is de perfecte beker tegen knoeien voor jouw dreumes! Deze fel gekleurde kinderbeker is voorzien van push activatie. Hierdoor komt er pas vloeistof uit de beker wanneer je kindje met zijn mond het push-systeem activeert. Knoei proof dus!

Oefenbeker
Om je kindje te helpen bij het zonder knoeien uit een beker te drinken is wat extra hulp nodig. Bij Suavinex begrijpen ze hoe een kind zicht ontwikkeld en wat het nodig heeft. Dankzij de 360 beker tegen knoeien hoeft je kindje niet na te denken over hoe hij zijn beker moet vasthouden. Dit is namelijk wel het geval bij bijvoorbeeld een tuitbeker. Voorheen moest je kindje zuigen en de fles omhoog houden om te kunnen drinken. Dit is iets wat je kindje als het ware moet afleren. Daarbij voorkwam de flesspeen dat alle vloeistof ineens in zijn mondje kwam. Nieuwe drinktechnieken zijn dus nodig voor je kind. Deze 360 graden beker van Suavinex helpt je kind dit te begrijpen. Het verwijderbare handvat geeft je kindje extra steun zolang hij dit nog nodig heeft. Heeft je kindje het drinken onder de knie dan kan je het handvat verwijderen. Stap voor stap leert je kindje op deze manier uit een beker te drinken.

Vrolijk design
Deze leuke kinderbeker is blauw van kleur met gele contrasten. Vrolijke Booo figuurtjes sieren de drinkbeker aan de voor en achterzijde. De blauwe drinkbeker is transparant zodat je goed kunt zien wat je kindje drinkt. Bovendien heeft deze antiknoei beker een inhoud van maar liefst 340ml.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Antilekbeker Suavinex 360 Blauw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

15,50

Slechts 2 resterend op voorraad

Qty: