Dental Zuigfles 270ml Suavinex Roze Lovely

Praktische kleine zuigfles met dental zuiggedeelte voorkomt te snel drinken!

SKU: 1235-48957-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Dental zuigfles 270 ml Suavinex roze Lovely is een lichtgewicht kunststof zuigfles zonder BPA. Deze schattige roze zuigfles van Suavinex is voorzien van een dental anti-koliek flesspeen en daardoor ideaal voor gulzige baby’s!

Snelle drinker
Sommige baby’s drinken zo snel dat ze in een mum van tijd hun flesje leeg hebben. Dit noemen we een gulzige baby. Het nadeel van te snel drinken is dat je kindje te veel lucht naar binnen krijgt. En het te veel aan lucht zorgt voor gasvorming waardoor je baby dus last van pijnlijke darmkrampjes kan krijgen.

Voorkomt buikkrampjes
De anti-koliek flesspeen voorkomt gasvorming in de darmen dankzij het antikoliek ventiel. Geen nare buikkrampjes dus voor jouw baby! Bovendien is de zuigfles voorzien van een voorgevormd dental zuiggedeelte waardoor de vloeistof langzamer stroomt. Dit “dwingt” jouw kindje als het ware om langzamer te drinken en voorkomt zo dat je kind teveel lucht naar binnen krijgt.

Dental zuigfles Lovely wordt standaard geleverd met een reisdop zodat je jouw kindjes fles hygiënisch kunt transporteren. Bovendien zorgt het afdekschild ervoor dat de fles niet lekt. De flesinhoud markering laat jou eenvoudig weten hoeveel jouw kindje gedronken heeft. Zo weet je in een oogopslag of jouw baby voldoende drinkt. Al met al is Dental zuigfles Suavinex Lovely met trendy koekjes de stijlvolle oplossing voor het snelle drinkgedrag van jouw baby. Shop deze fles nu zo lang het nog kan!

Extra informatie

Flesinhoud

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dental Zuigfles 270ml Suavinex Roze Lovely” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9,95

Slechts 2 resterend op voorraad

Qty: