Glazen Combi Zuigfles 120ml Suavinex Newborn Blauw

Kleine glazen zuigfles perfect voor newborns!

Top 5 redenen waarom je deze fles nodig hebt:
* geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden;
* glazen zuigfles ;
* ronde flesspeen voor snelle acceptatie;
* regel de drinksnelheid van je kindje zelf;
* medisch gekeurd silicone vrij van BPA;

Beschrijving

Glazen zuigfles Suavinex Blauw is een praktische kleine zuigfles. Dit flesje is standaard voorzien van een ronde antikoliek flesspeen waardoor buikkrampjes worden voorkomen. Met een flesinhoud van maximaal 120ml is dit glazen flesje perfect voor newborns!

Antikoliek & snelle acceptatie
De ronde flesspeen voorkomt lucht vorming in de darmen dankzij het antikoliek ventiel. Geen nare buikkrampjes dus voor jouw baby! Daarbij is de glazen zuigfles voorzien van een ronde 3- standen flesspeen. De meeste babys accepteren deze vorm probleemloos. Een bijkomend voordeel van deze babyfles is dat je de fles altijd goed in de mond van je kindje hebt. Er is geen boven of onderzijde waar je rekening mee moet houden.

Newborn zuigfles “Dear Child”wordt standaard geleverd met een reisdop zodat je jouw kindjes fles hygiënisch kunt transporteren. Bovendien zorgt het afdekschild ervoor dat de fles niet lekt. De flesinhoud markering laat jou eenvoudig weten hoeveel jouw kindje gedronken heeft.

Combi zuigfles Suavinex Blauw met schattig beertje is het stijlvolle antwoord voor jouw baby. Shop deze fles nu zo lang het nog kan!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glazen Combi Zuigfles 120ml Suavinex Newborn Blauw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10,50

Slechts 2 resterend op voorraad

Qty: